Se anunta o noua competitie interesanta la SuperBlog 2020

Competitie SuperBlog 2020

Începând cu 1 octombrie se dă startul unei noi competiții pentru bloggeri marca SuperBlog. La fel ca în fiecare an numărul sponsorilor care generează probele pentru bloggeri este mare, iar probele se anunță a fi foarte interesante. Desigur, sponsorii au ca și obiectiv promovarea brand-ului și a produselor lor prin crearea de conținut online. Pe de altă parte bloggerii participanți își doresc să fie cât mai creativi și să convingă prin fiecare probă la care participă că merită să ia premiul sponsorului, iar cei care participă la toate probele își doresc marele premiu SuperBlog.

red-hands-woman-creative.jpg

Fotografie de Kaboompics .com pe Pexels.com

Indiferent de cum privești competiția SuperBlog, aceasta este fără doar și poate o oportunitate pentru fiecare blogger de a-și provoca creativitatea și imaginația pentru a răspunde cerințelor fiecărui probe. Pentru orice blogger există competiția de a ajunge la câți mai mulți cititori și de a influența într-un fel sau altul în mod pozitiv viața acelora care îi descoperă articolele. Însă competiția SuperBlog adaugă și mai multă miză pentru fiecare blogger care alege să se înscrie în această competiție, și anume miza de a convinge un juriu că merită să fie premiat pentru modul în care a promovat ideea sponsorului pentru a face cunoscut brand-ul acestuia.

pexels-photo-316465.jpeg

Fotografie de Lum3n pe Pexels.com

Se poate spune că această competiție pentru bloggeri poate fi privită ca un antrenament foarte bun pentru a învăța cum să îți monetizezi la un moment dat site-ul sau blogul, primind un feedback sub formă de punctaj pentru fiecare articol cu care participi la probele concursului. Pe de altă parte poate fi un antrenament excelent pentru a răspunde cerințelor pe care un anumit brand le poate avea atunci când apelează la un blogger pentru a redacta un advertorial sau un review pentru un produs ori serviciu. Și nu este nimic greșit în această abordare. Până la urmă câți dintre noi nu caută în mediul online diferite păreri, recomandări, review-uri înainte de a achiziționa un produs sau înainte de a pleca într-o vacanță!?

Spunând toate aceasta, aștept cu interes probele ediției SuperBlog 2020 și voi căuta să particip la acele probe care se regăsesc în aria mea de interes și în subiectele abordate pe blogul personal. Pentru înscrieri la competiția SuperBlog 2020 tot ceea ce trebuie să faci este să îți anunți participarea la SuperBlog 2020 printr-un articol pe blogul/site-ul personal, așa cum am făcut aici (poate fi un articol mult mai scurt), apoi completezi formularul de înscriere pe site-ul dedicat competiției pentru bloggeri și apoi vei primi pe e-mail confirmarea înscrierii. Iar mai departe nu îți rămâne decât să îți pui în valoare creativitatea pentru probele care îți „fac cu ochiul”.

Reclame

Un comentariu la “Se anunta o noua competitie interesanta la SuperBlog 2020

  1. Pingback: Provocare de blogger – Curajul de a te afisa exact cum esti | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: