Sustine sanatatea sistemului respirator cu produse de la Fares

Sanatatea tractului respirator cu Fares

Puțini sunt aceia care conștientizează faptul că zi de zi respirăm de peste 44 de mii de ori. Aceste mii de respirații susținute de întregul sistem respirator și mai ales de plămâni înseamnă susținerea funcției vitale. Cu alte cuvinte, fiecare respirație asigură viața, iar fiecare respirație se bazează pe sistemul respirator al organismului. Acest sistem respirator este alcătuit din plămâni, organul care susține oxigenarea corpului și respirația noastră secundă de secunda, trahee, laringe, faringe, bronhii și cavitatea nazală.

Sistemul respirator poate fi afectat în timp de viruși sau bacterii ce se regăsesc în mediul înconjurător. În vederea sănătății aparatului respirator este foarte important să ne asigurăm de faptul că bacteriile, virușii sau alergenii care pot pune în pericol anumite elemente ale acestui sistem sunt combătute eficient. Sub sloganul „Sănătate din inima Daciei”, Fares apelează de peste 90 de ani la diferite rețete pentru a oferi cele mai bune produse pentru a susține sănătatea aparatului respirator și întregului sistem imunitar.

Înlocuiește antibioticele și medicamentele sintetice cu produse naturale

Foarte mulți dintre noi au folosit de cel puțin câteva ori antibiotice sau diferite produse care să susțină sănătatea gâtului, laringelui sau a plămânilor. Însă de cele mai multe ori aceste produse sau medicamente au efecte adverse dacă nu se bazează pe ingrediente naturale. Tocmai de aceea este foarte important ca fiecare dintre noi să găsească acele produse naturiste care pot susține sănătatea aparatului respirator, mai ales odată cu venirea lunilor de toamnă și cu apropierea lunilor de iarnă, dar și în contextul pandemiei de coronavirus. Într-un astfel de context în care frecvent suntem informați cu privire la importanța sănătății sistemului respirator și la grija pe care trebuie să o acordăm acestui sistem, putem avea în vedere diferite produse Fares.

Fares sanatatea tractului respirator

Ambalajele produselor pentru sănătatea sistemului respirator

Produsele de la Fares pot fi găsite sub formă de siropuri, capsule, comprimate masticabile, ceaiuri sau creme. Astfel este foarte ușor de găsit cea mai bună opțiune pentru fiecare dintre noi. Există persoane care preferă o linguriță de sirop în loc să înghită o capsulă. Tot la fel de bine există situații când fiind pe drum este mai simplu să înghițim o capsulă sau să apelăm la un comprimat masticabil în loc să folosim siropul sau ceaiul. Acest lucru este un mare avantaj prin care se poate spune că cei de la Fares s-au gândit la multitudinea de situații cu care fiecare dintre noi ne întâlnim.

Biosept Fares capsule

Produsele de la Fares vin însoțite cu prospecte pentru utilizarea diferitelor tratamente naturiste. Chiar și sticluțele cu siropuri care vin fără cutie au menționate pe etichetă sugestiile cu privire la folosirea fiecărui astfel de sirop de la Fares. În cazul capsulelor sau al comprimatelor masticabile fiecare cutie sau fiecare folie se regăsește într-o cutie de carton alături de un prospect. Pe cutia de carton în care sunt ambalate foliile cu capsule sau cutiile de plastic cu comprimatele masticabile sau capsule se regăsesc informații cu privire la ingredientele fiecărui produs și pentru ce se recomandă utilizarea respectivului produs.

Plantusin Biosept Fares

Ingredientele produselor Fares și beneficiile acestora

Pentru prepararea diferitelor produse de la Fares sunt folosite doar ingrediente naturale în diferite combinații. Aceste ingrediente se pot regăsi sub formă de pulberi, uleiuri esențiale sau tincturi.

În cazul produsului Biosept capsule se folosesc frunze de măslin, scoarță de salcie, lichen de piatră, cuișoare și mugur de plop. Frunzele de măslin sunt extrem de eficiente pentru lupta împotriva bacteriilor și a virușilor, fiind recomandate împotriva infecțiilor, virozelor și pentru proprietăți antioxidante. Scoarța de salcie reprezintă un analgezic natural și are mult mai puține efecte negative comparativ cu aspirina. Mugurii de plop reprezintă un ingredient foarte util pentru faptul că acești muguri au proprietăți antiseptice, antimicotice, expectorante, analgezice, calmante și antiinflamatoare. Lichenul de piatra este un ingredient foarte eficace prin prisma faptului că din acest tip de lichen se extrag substanțe active împotriva bacilului Koch. În consecință lichenul de piatră este foarte eficient pentru afecțiunile sezonului rece la nivelul aparatului respirator. La rândul lor cuișoarele au efecte calmante, detoxifiante, anestezice și antivirale.

Capsule Biosept Biomicin Plantusin Fares

În cazul siropului Biosept de la Fares la ingredientele de la Biosept capsule se adaugă și alte ingrediente precum echinacea, șovârv, cimbrișor, scorțișoară și ulei esențial de lămâie. Toate acestea au efecte antiinflamatorii și antiseptice, dar și antivirale și antifebrile. Echinaceea susține sănătatea sistemului imunitar și previne infecțiile. Șovârvul și cimbrișorul sunt plante adjuvante pentru sistemul respirator, în special pentru căile respiratorii.

Plantusin Biomicin Forte ambalaj

Siropul Plantusin de la Fares are ca și ingrediente printre altele muguri de pin, planta numită scai vânat, frunze de pătlagină, flori de tei și cimbrișor. Mugurii de pin sunt extrem de eficienți în cazul afecțiunilor și inflamațiilor respiratorii, dar și pentru tratamentele în cazul afecțiunilor pulmonare. Frunzele de pătlagină sunt recomandate pentru tratamentul în cazul bronșitei sau pentru inflamațiile la nivelul traheelor, la fel cum este și planta de scai vânăt.

Siropul Plantusin Forte de la Fares este o combinație dintre ingredientele de la Biosept capsule, Plantusin sirop și alte câteva ingrediente foarte benefice pentru sănătatea sistemului respirator, ingrediente precum rădăcină de ridiche neagră, rădăcină de hrean, rădăcină de iarbă mare sau  rădăcina de lemn dulce. Ridichea neagră și hreanul sunt foarte eficiente în tratarea răcelilor și a tusei, iar hreanul decongestionează căile respiratorii și are inclusiv efect antibiotic. Iarba mare este un ingredient natural folosit pentru efectele sale antiseptic, antiinflamator și antibiotic împotriva bacilului Koch, iar rădăcina de lemn dulce este un ingredient foarte benefic pentru tractul respirator superior prin prisma proprietăților sale antiinflamatoare și antimicrobiene.

Plantusin si Biosept Fares

Comprimatele masticabile Plantusin pentru gât au ca și ingrediente rădăcina de lemn dulce, uleiuri esențiale de cimbru, mentă și coada șoricelului, dar și tinctură de propolis. Toate aceste ingrediente sunt recomandate pentru calmarea durerilor de gât și eliminarea secrețiilor bronșice, dar în același timp au și efecte emoliente la nivelul faringelui.

Prin prisma tuturor aceste ingrediente naturale, produse precum Biosept, Biosept Forte, Plantusin, Plantusin Forte, Biomicin sau Biomicin Forte sunt produse extrem de eficient pentru efectele calmante asupra sistemului respirator, pentru fluidizarea secrețiilor bronșice, pentru favorizarea expectorației sau pentru ameliorarea în cazul bronșitei, astmului, afecțiunilor pulmonare cronice.

Plantusin Biomicin Forte ambalaj

Când folosesc produse de la Fares?

Personal am început să folosesc diferite produse de la Fares în urmă cu mulți ani…să tot fie vreo 7-8 ani. Așa am renunțat complet la antibiotice, la clasicul Paracetamol și alte astfel medicamente și am decis să le înlocuiesc medicamentele sintetice cu produse precum Biosept, Biomicin, Biomicin Forte, Plantusin etc. Folosesc produsele de la Fares în foarte multe situații. Atunci când doresc să-mi fortific sistemul imunitar și aparatul respirator apelez la siropuri de la Fares precum Plantusin sau Plantusin Forte. De cealtaltă parte, dacă se ivește vreun disconfort cauzat de vreun virus sau vreo bacterie care să afecteze sănătatea sistemului respirator, atunci produse precum Biosept capsule, Biosept sirop sau Biomicin Forte sunt printre alegerile mele.

Plantusin Fares produse

Nu în ultimul rând întotdeauna când plec într-o tură pe munte la cort din trusa de prim ajutor nu lipsesc produsele Fares de tipul capsulelor Biosept sau al comprimatelor masticabile Plantusin pentru gât. Aceste comprimate masticabile Plantusin pentru gât au un gust plăcut și sunt foarte eficiente pentru ameliorarea durerilor de gât sau a disconfortului la nivelul gâtului, laringelui și faringelui, fiind un adjuvant pentru tratarea problemelor la nivelul aparatului respirator superior.

Remarci finale

Fără doar și poate că în ultimele luni, în contextul pandemiei de coronavirus, majoritatea dintre noi au aflat o mulțime de informații despre funcționarea și importanța aparatului respirator. Prin urmare, dacă îți dorești să fii pregătit(ă) în cazul în care vei întâmpina un anumit disconfort la nivelul aparatului respirator sau dacă vei dori doar să previi orice afecțiune sau disconfort cauzate de bacterii sau viruși din mediul înconjurător, poți avea în vedere produsele pe bază de ingrediente naturale de la Fares. Acest producător are o vechime de peste 90 de ani în susținerea unui stil de viață sănătos și constant propune diferite produse pentru a susține sănătatea organismului în general, dar și sănătatea aparatului respirator.

Prin alegerea de produse de la Fares vei putea să ai grijă de sănătatea întregii familii, fie că vorbim despre găsirea unor remedii naturiste pentru diferite tratamente, fie că ne referim la prevenirea unor afecțiuni la nivelul aparatului respirator. Atât adulții cât și copiii pot folosi fără probleme cele mai multe dintre produsele de la Fares, respectând desigur prospectul fiecărui produs sau urmând sfatul unui medic. Acest articol redactat pentru SuperBlog 2020 își propune să ofere alternative naturale și fără efecte adverse pentru a susține sănătatea aparatului respirator.

Reclame

2 comentarii la “Sustine sanatatea sistemului respirator cu produse de la Fares

  1. Pingback: BioSano.ro – magazin online de produse si suplimente naturale | Laurentiu Artugyan

  2. Pingback: Proba 15. Gusturi creative de la Fares

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: