De multe ori mesajele regăsite într-o carte de citit vin exact atunci când ai nevoie de ele. Citind multe cărți din domeniul dezvoltării personale și nu numai, din fiecare am extras mesaje și citate pe care ulterior să le recitesc pentru a găsi sprijin, îndrumare sau inspirație în diferite momente ale vieții. În ceea ce urmează vei putea găsi câteva dintre aceste citate și îmi doresc ca acestea să fie mesajul de care ai nevoie în această perioadă a vieții tale.

Citeşte mai mult

România este fără doar și poate o țară cu un potențial turistic foarte mare. De multe ori și în auzim despre faptul că am putea crește economia țării printr-o dezvoltare și promovare turistică eficientă. Însă pentru a vorbi despre turism trebuie să avem posibilitatea de a ajunge la obiectivele turistice. Cu alte cuvinte, nu este suficient să avem atracții și obiective turistice. Accesibilitatea la obiectivele turistice este un element esențial pentru dezvoltarea turismului.

Citeşte mai mult

În orice călătorie sunt momente în care ajungem într-o intersecție și pare că nu știm exact încotro să ne îndreptăm. O hartă sau un indicator ne sunt de mare ajutor, dar chiar și așa uneori ne întrebăm dacă nu cumva greșim alegând o anumită direcție în defavoarea celorlalte opțiuni. Tot la fel în călătoria numită Viață mesajele uneori autori pot fi adevărate „indicatoare” cu privire la alegerile pe care să le facem într-un anumit moment.

Citeşte mai mult

Una dintre cărțile pe care le-am citit recent și care mi s-a părut a fi o carte care chiar merită a fi citită este 27 de pași a lui Tibi Ușeriu. Pentru multă lume Tibi Ușeriu este o persoană cunoscută prin prisma competițiilor de alergare montană și a competițiilor de alergare în condiții extreme la care a participat și în urma cărora a devenit o persoană vizibilă în spațiul public.

Citeşte mai mult

Este minunat să conștientizezi faptul că în fiecare zi primești indicii și mesaje care să îți ofere răspunsuri, direcții sau încurajări în perioade tulburi, în momente dificile sau în situații care înseamnă schimbări semnificative în viața fiecăruia dintre noi. Iată câteva gânduri și mesaje care îmi doresc să fie exact cuvintele de care ai nevoie astăzi, când ai ajuns să citești aceste rânduri.

Citeşte mai mult

Budapesta este un oraș foarte ofertant din punct de vedere al obiectivelor turistice și al activităților de care te poți bucura atunci când alegi să petreci câteva zile în capitala Ungariei. În urmă cu 3 ani cu ocazia Sărbătorilor Pascale descopeream unele dintre cele mai importante obiective din Budapesta, obiective turistice precum Palatul Parlamentului, Castelul Buda, Bastionul Pescarilor, Castelul Vajdahunyad, Biserica Mathyas, Bazilica Sf. Ștefan, Piața Eroilor sau Piața Mare din Budapesta.

Citeşte mai mult

Deși poate părea greu de crezut pentru unii dintre noi, în fiecare zi suntem îndrumați și primim acele indicii sau mesaje care să ne ajute în călătoria pe care o numim Viață. Fie că citim o carte, fie că vedem o postare în mediul online, fie că cineva ne vorbește, mesajele ajung la noi în diferite moduri. Tot ceea ce trebuie să facem este să fim atenți și să conștientizăm aceste mesaje. Poate că unul dintre gândurile de mai jos este exact mesajul de care ai nevoie azi sau în perioada pe care o traversezi acum în viața ta.

Citeşte mai mult

În urma cu ceva mai bine de 2 ani m-am înscris la un curs gratuit de dezvoltare personală pe pagina Empowered Living pentru a urma un curs online ținut de Paul Martinelli alături de Joshua Finley. Acest curs era pe baza cărții Think and Grow Rich (Gândește și vei fi bogat) a lui Napoleon Hill, la care au fost adăugate alte trei capitole, dintre care unul era referitor la zeciuială. Dincolo de multitudinea de informații foarte utile pe care le-am aflat parcurgând acel curs online timp de câteva zile, acela a fost momentul în care am început să pun în practică zeciuiala.

Citeşte mai mult

Uneori un cuvânt sau o frază care ajunge la noi în diferite moduri ne poate oferi răspuns la întrebări profunde sau ne poate indica direcția pe care trebuie să o urmăm. Îmi doresc ca unele dintre aceste gânduri și mesaje de prin cărți adunate să fie acele cuvinte care să ajungă la tine exact atunci când ai nevoie de îndrumarea lor.

Citeşte mai mult

Municipiul Drobeta-Turnu Severin este reședința județului Mehedinți și se află situat pe malul fluviului Dunărea. Fără a fi neapărat un centru de mare importanță din punct de vedere al turismului, Drobeta-Turnu Severin are câteva atracții și obiective turistice care merită a fi vizitate și descoperite atunci când ajungi în zonă.

Citeşte mai mult