PUBLICITATE

Publicitatea în mediul online este indispensabila pentru o mai buna vizibilitate si implicit pentru cresterea profitului. Tocmai de aceea, dacă îți dorești să beneficiezi de servicii de publicitate pe site-ul www.laurentiuartugyan.com vei primi o ofertă personalizată în funcție de tipul de publicitate dorit și în funcție de domeniul de activitate.

Serviciile de publicitate pe site includ:

  • Bannere diverse plasate pe site
  • Redactarea de advertoriale (articole de tip editorial cu rol de promovare a brand-ului tău) cu link-uri către site-ul afacerii tale
  • Testarea de produse/servicii și redactarea de articole sub formă de review-uri (cu link-uri către magazin/site) pentru produsele/serviciile testate și distribuirea articolelor pe rețelele sociale.

Materialele publicitare de tip advertoriale sau articole de tip review publicate pe site vor fi păstrate pe site atât timp cât site-ul este funcțional. Pentru aceste articole ai garanția faptului că acestea nu vor fi modificate și link-urile către site-ul tău vor fi păstrate în cadrul fiecărui advertorial/articol.

Pe langa publicitatea pe site pot sa iti propun si posibilitatea de a beneficia de publicitate prin advertoriale si articole pe site-uri si bloguri cu autoritate. Pentru acest lucru iti propun posibilitatea de a beneficia de redactarea și promovarea de articole pe site-urile partenerilor cu care colaborez pe partea de creare conținut (content writing si copywriting). Ma ocup de redactarea articolelor prin oferta de servicii de content writing, articole redactate respectand cerintele SEO, iar ulterior aceste articole/advertoriale sunt publicate pe site-urile partenere cu care colaborez.

Lista de site-uri este foarte lunga si tu alegi care este site-ul, publicatia sau blogul unde vrei sa postezi articolele pentru promovarea serviciilor tale sau pentru a-ti promova afacerea.

Pentru publicitate pe site completează formularul de contact pe care îl regăsești mai jos și te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta despre o posibilă colaborare. De asemenea, pentru publicitate pe site-urile partenere si pentru serviciile de content writing nu ezita sa ma contactezi folosind formular de mai jos sau prin intermediul paginii de Contact.

%d blogeri au apreciat: