PUBLICITATE

Dacă îți dorești să beneficiezi de servicii de publicitate pe site-ul www.laurentiuartugyan.com vei primi o ofertă personalizată în funcție de tipul de publicitate dorit și în funcție de domeniul de activitate.

Serviciile de publicitate pe site includ:

  • Bannere diverse plasate pe site
  • Redactarea de advertoriale (articole de tip editorial cu rol de promovare a brand-ului tău) cu link-uri către site-ul afacerii tale
  • Redactarea și promovarea de articole pe site-urile partenerilor cu care colaborez pe partea de creare conținut (content writing si copywriting)
  • Testarea de produse/servicii și redactarea de articole sub formă de review-uri (cu link-uri către magazin/site) pentru produsele/serviciile testate și distribuirea articolelor pe rețelele sociale.

Materialele publicitare de tip advertoriale sau articole de tip review publicate pe site vor fi păstrate pe site atât timp cât site-ul este funcțional. Pentru aceste articole ai garanția faptului că acestea nu vor fi modificate și link-urile către site-ul tău vor fi păstrate în cadrul fiecărui advertorial/articol.

Pentru publicitate pe site completează formularul de contact pe care îl regăsești mai jos și te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta despre o posibilă colaborare.

 

%d blogeri au apreciat: