INTRO

Pasionat de natură și călătorii, am ales să devin GEOGRAF pentru a cunoaște mai bine lumea ce mă înconjoară și a cunoaște noi oameni, culturi noi și destinaţii noi. Mereu curios să mă descopăr, aleg să încerc lucruri noi cu fiecare ocazie apărută.

Călătoriile înseamnă lecții noi de fiecare dată și ocazii pentru a te dezvolta prin toate situațiile inedite și neașteptate care se ivesc. Oricât de mult am plănui o excursie, de fiecare dată ceva imprevizibil poate să apară și să ne pună în situația de a veni cu idei noi. Cred că la fel este și în viață, oricât de buni am fi la făcut planuri, la a căuta să controlăm lucrurile zi de zi, viața ne învață că trebuie să trăim și să ne bucurăm de ea, nu să o controlăm și să o gândim secundă de secundă.

Ce vei găsi aici? Ei bine, vei găsi parte din experiențele mele din mijlocul naturii, dar și experiențe din viața de zi cu zi în secțiunea de BLOG. De asemenea, am ales să introduc și un meniu cu experiența și formarea profesională. Pentru că unul dintre „proiectele” în desfășurare, la care lucrez acum, este cel de GHID DE TURISM, am introdus și un meniu unde vor fi introduse ofertele de tururi ghidate. Pasionat de citit și observând că foarte multă lume nu are timp pentru a citi, am îndrăznit să introduc și două rubrici cu pasajele mele preferate din cărțile citite în ultimii ani. Mai multe poți descoperi accesând fiecare pagină și postare disponibilă aici.

Deci, să ne bucurăm de viață și de fiecare zi în parte!

 

%d blogeri au apreciat: