INTRO

Fiecare dintre noi suntem angrenați într-o călătorie, chiar dacă de multe ori nu realizăm acest lucru. Până în urmă cu aproximativ 8-9 ani această călătorie avea destinații și obiective care erau mai degrabă trasate din exterior, de oamenii apropiați și de anumite părți ale societății. Însă această călătorie a fost cea care a dus într-o fundătură, în cea mai mare fundătură a vieții mele – acolo unde nu mă mai simțeam bine eu cu mine, acolo unde simțeam că ceva și cineva lipsea din peisaj – și chiar eu eram cel care lipsea din viața mea. Chiar dacă acea călătorie a dus în acea fundătură, astăzi sunt foarte recunoscător pentru tot ceea ce am trăit și am experimentat atunci. A fost momentul în care am început călătoria în care mă aflu și astăzi, un proces în care zi de zi mă descopăr, învăț, mă accept pe mine și oamenii din jur. Sunt un proiect în continuă dezvoltare și evoluție.

Prin urmare aleg constant să investesc timp, energie, resurse financiare și orice alt tip de resurse pentru a mă cunoaște mai bine, pentru a evolua și pentru a deveni cea mai bună versiune a mea. Tocmai de aceea am ales să renunț la lucrurile care mă limitau și care într-un fel sau altul nu îmi permiteau să urc mai sus în călătoria mea. Tocmai de aceea atunci când ajungi pe acest website, în lumea mea, te-ai putea întreba cu ce se ocupă de fapt omul acesta!? Ei bine, întrebarea la acest răspuns este că mă ocup să trăiesc zi de zi la cele înalte cote, să mă bucur de viață și să prin această atitudine, abordare și energie să contribui la a construi lumea pe care mi-o doresc să o văd în jurul meu – o lume pozitivă, fericită, împlinită, încărcată cu multă energie bună.

În acest sens am evoluat permanent atât în plan personal, cât și în plan profesional. Mi-am urmat pasiunea pentru natură prin absolvirea tuturor ciclurilor universitare și post-universitare în domeniul Geografie. Mi-am urmat visul de a preda elevilor și studenților, mi-am urmat visul de a participa la evenimente în mediul academic…până acolo unde am simțit că nu este ceva ce mă împlinește și până acolo unde am simțit că este momentul să o iau pe un alt drum. Acest drum a fost unul anevoios la început, dar fără a renunța la visul de a avea mai multă libertate în viața de zi cu zi am pășit în domeniul freelancing-ului. Însă aici a trebuit să învăț acumulez noi abilități și astfel am pășit pe drumul marketing-ului digital, al content writing-ului și copywriting-ului. Acum pot afirma că îmi place să fiu creativ și să îmi pun în valorea imaginația, cea care de multe ori se exprimă mult mai bine în scris decât prin voce tare. Îmi place să aduc plus valoare prin imaginație și creativitate pentru toate acele proiecte în care cuvintele mele își regăsesc ecou.

Etapa următoare a însemnat accesarea domeniului dezvoltării personale. De fapt dezvoltarea personală trăită atunci când am ajuns în fundătură și mesajele primite atunci m-au făcut să aprofundez tot mai mult acest domeniu. Prin urmare am citit foarte multe cărți în acest domeniu, am urmat seminarii și webinarii an de an, am căutat permanent să mă conectez virtual sau fizic cu oameni care susțin evoluția și transformarea personală. După mai mulți ani în care am acumulat informații, în care am experimentat pe mine însumi lecțiile învățate și informațiile acumulate, am decis să devin un life coach, un consilier dezvoltare personală, certificat pentru a aduce și altor persoane care își doresc un ghid pentru călătoria vieții lor.

Pentru că mi-am dorit ca dincolo de astfel de servicii să ofer oamenilor experiențe, am ales direcția de a fi ghid de turism pentru călătoriile exterioare și drumul unui life coach pentru a te ghida în călătoriile interioare.

Atât despre mine. Haide să discutăm acum despre tine! Faptul că ai ajuns pe această pagină poate părea o pură coincidență. Însă coincidența nu este nimic altceva decât modul în care Universul, Divinitatea sau cum vrei să îi spui, intervine în viețile noastre pentru a ne pune în locul și în situația de care avem nevoie pentru a ne împlini potențialul maxim. În consecință, dacă am ajuns să ne cunoaștem până acest punct, se prea poate ca la un moment dat să avem ceva de învățat, ceva de oferit și ceva de primit unul de la celălalt. Tocmai de aceea te invit să nu eziți să iei legătura cu mine dacă există un aspect al vieții tale unde îți pot aduce plus valoare, fie că vorbim despre dezvoltarea în plan personal, fie că vorbim despre dezvoltarea vieții tale profesionale, fie că pot să ofer sprijin în ambele aspecte ale vieții tale.

Îndrăznește și călătorește dincolo de limite!

%d blogeri au apreciat: