LAUR GEOTOURS

Laur GeoTours (Laurențiu Artugyan) își propune să promoveze în domeniul serviciilor de ghidaj turistic o formă de turism puțin cunoscută în România, și anume geoturismul. Pe baza specializării în domenii precum Geografie și Geomorfologie, tururile propuse au ca principal obiective îmbinarea relaxării și a timpului petrecut în natură cu lărgirea cunoștințelor cu privire la aspectele reliefului și a formelor de relief.

Cu alte cuvinte, dincolo de bucuria de a ne bucura împreună de peisaje deosebite, de atracții turistice aparte, fiecare itinerariu își propune să se transforme într-o oportunitate de a învăța și de a aprofunda anumite cunoștințe privind natura și formele de relief din jurul nostru. Tururile propuse se adresează atât turiștilor experimentați, cât și acelora care își doresc să descopere ce înseamnă drumețiile în mijlocul naturii și în zonele montane.

Itinerariile propuse sau cele organizate la cererea turiștilor se adresează deopotrivă grupurilor, dar și sub forma unor tururi private. Dincolo de tururile și itinerariile propuse, se pot organiza astfel de tururi la cererea turiștilor. Laur GeoTours se adresează inclusiv instituțiilor de învățământ în cadrul programului „Școala Altfel”, program în cadrul căreia astfel de activități care implică geoturismul pot avea un rol cu puternic impactiv educativ într-un cadrul informal. Astfel elevii vor putea completa informații acumulate în sălile de clasă cu informații din teren, informații referitoare la relief și la natura unde ne trăim viața

Nu în ultimul rând, itinerariile propuse pot fi organizate sub forma unor team building-uri, dar la fel de bine în cadrul acestor activități se poate îmbina bucuria timpului petrecut în natură cu diferite activități de dezvoltare personală.

7 motive ce recomandă Laur GeoTours?

Poate te întrebi care sunt motivele pentru care să alegi Laur GeoTours. Iată doar câteva dintre cele mai importante astfel de motive.

  1. Expertiza în domeniul Turismului
  2. Pregătirea și specializarea în domenii precum Geografie, Geomorfologie, Geoturism și Educație
  3. Experiența în organizarea excursiilor și a drumețiilor
  4. Libertatea de a alege cum vrei să fie experiența ta împreună cu Laur GeoTours: tu alegi unul dintre tururile propuse de mine sau tu alegi unde dorești să mergi și eu mă ocup de organizarea călătoriei.
  5. Combinația dintre relaxare, turism și educația oferită
  6. Noutatea programelor oferite (geoturism)
  7. Își propune susținerea comunităților locale prin faptul că geoturismul are un aport important în educație, ecologie, creștere economică, îmbunătățirea condițiilor de viață pentru comunitățile locale.

Pentru mai multe informații referitoare la oricare dintre aceste geoitinerarii te invit să arunci o privire asupra tururilor propuse AICI. Pentru a organiza tururi în locațiile pe care îți dorești să le descoperi, nu ezita să mă contactezi prin formularul de mai jos.

Laur GeoTours te ajută să descoperi lumea care te înconjoară!

%d blogeri au apreciat: