SERVICII

În urma numeroaselor etape în educația formală, dar și în urma numeroaselor cursuri și training-uri parcurse, am acumulat atât cunoștințe teoretice, cât și cunoștinte practice în diferite domenii de activitate, acestea fiind conexe și îmbinându-se armonios. Prin urmare, pot oferi colaborări într-o paletă largă de domenii și ofer o gamă diversificată de servicii. Astfel, la bază sunt cunoștintele în domeniul Geografiei și al Turismului. De asemenea, specializarea în domeniul Sistemelor Informationale Geografice (SIG) și al Teledetecției vine să completeze foarte bine cunoștințele de bază. În ultimii ani am acumulat cunoștințe și în domeniul redactării de conținut pentru diferite bloguri, site-uri sau pagini web, dar și în domeniul articolelor SEO sau al advertorialelor. Dovada acestor cunoștințe stau acreditările si certificările obținute în domeniile de activitate anterior amintite, dar și proiectele încheiate cu succes sau materialele publicate.

Prin urmare, putem colabora dacă ai nevoie de una sau mai multe dintre următoarele categorii de servicii:

Întotdeauna caut să ofer cea mai bună calitate pentru fiecare proiect în care sunt agrenat și accept doar acele colaborări sau proiecte pentru care pot să ofer cele mai bune rezultate. Indiferent dacă este vorba despre un proiect în domeniul turismului, dacă ai nevoie de servicii de cartografie pentru realizarea unor hărți sau daca îți dorești un sfat în academic writing, îmi voi folosi cunoștințele și experiența pentru a livra cele mai bune rezultate.

Experiența în aceste domenii mai sus amintite înseamnă peste 150 de hărți realizate, peste 5000 de articole și texte redactate în limba română și limba engleză pentru diferite site-uri și bloguri, 14 articole și capitole publicate în reviste științifice cotate internațional, dar și numeroase proiecte de consultanță în domeniul turismului sau GIS. Pentru mai multe detalii îți stau la dispoziție și putem discuta despre orice proiect care se regăsește în domeniile menționate.

2 comentarii la “SERVICII

  1. Pingback: Avantajele și dezavantajele de a fi freelancer | Laurentiu Artugyan

  2. Pingback: Elemente cheie in stabilirea pretului pentru serviciile prestate | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: