Servicii Content Writing – Copywriting

Dacă ai nevoie de conținut pentru website-ul tău, pentru blog, pentru articole sau advertoriale SEO, dar si pentru orice canal de social media, nu ezita să mă contactezi. Fie că ai nevoie de un content writer, fie că ai nevoie de un copy writer, în domeniul acestor servicii de content writing și copywriting am acumulat o experiență foarte mare în ultimii 5 ani de zile. Articolele și textele sunt optimizate pe baza cuvintelor cheie, altfel spus sunt optimizate SEO pentru motoarele de căutare de pe internet (Google, Bing, Yahoo etc.).

Diferența dintre un content writer și un copy writer este foarte mică, dar este foarte importantă pentru a transmite mesajul în cea mai eficientă formă către cititori. Astfel, dacă un content writer vizează informarea și educarea cititorilor, un copy writer are rolul de a folosi cuvintele potrivite astfel încât să motiveze cititorii să treacă la acțiune, mai ales în domeniul business.

Redactez articole în orice domeniu, acordând maximă atenție pentru informațiile furnizate, pentru coerența logică a textului și pentru corectitudinea gramaticală a fiecărui articol. Mai mult decât atât, redactarea articolelor se poate realiza atât în limba română, cât și în limba engleză. De asemenea, pot efectua și traduceri din limba română în limba engleză sau din limba engleză în limba română, traducerile fiind adaptate astfel încât textele traduse să fie cât mai ușor de parcurs de către cititori și cât mai ușor de înțeles de către aceștia.

Prin urmare, în categoria de servicii content writing și servicii copywriting avem:

  • Creare conținut text pentru website-uri, bloguri, pagini de prezentare, magazine online etc.;
  • Creare conținut pentru advertoriale;
  • Creare conținut pentru comunicate de presă;
  • Redactarea articolelor pe baza cuvintelor cheie și cu backlink-uri spre website-ul promovat (optimizare SEO);
  • Traduceri din limba română în limba engleză;
  • Traduceri din limba engleză în limba română;
  • Creare conținut în limba engleză pe diferite nișe;
  • Rescrierea textelor pentru pagini web, bloguri, e-mailuri, magazine online etc.

Dacă ai nevoie de servicii content writing sau de servicii copywriting, nu ezita să mă contactezi. Pentru că întotdeauna caut să ofer texte de calitate foarte bună, la începutul oricărei colaborări ofer un articol sau un text de probă astfel încât să decidem dacă continuăm cu o colaborare pe termen lung.

Formular de contact

%d blogeri au apreciat: