CURRICULUM VITAE

Un Curriculum Vitae este un „istoric” a ceea ce inseamna formare profesionala, de la diferite etape de educatie parcurse, pana la experienta acumulata la locurile de munca. Desigur, la un Curriculum Vitae se adauga cursuri de formare profesionala parcurse si absolvite, dar si reusitele profesionale de pe parcursul anilor.

Ei bine, un Curriculum Vitae nu poate surprinde formarea personala, nivelul de dezvoltare pe care l-ai atins ca urmare a tuturor scolilor, cursurilor absolvite sau a locurile de munca avute. Mai exact a tuturor oamenilor intalniti si care te-au influentat intr-un fel sau altul. Pentru ca dincolo de toate disciplinele parcurse in anii de scoala, de curriculele scolare sau de cursurile de formare profesionala absolvite cu succes, este foarte important modul in care fiecare dintre noi s-a dezvoltat pe plan personal, cum si-a modelat valorile si daca dincolo de diplomele obtinute, a reusit sa evolueze si sa invete din fiecare experienta traita de-a lungul vietii.

Ai vazut vreun Curriculum Vitae in care sa fie mentionate nereusitele, in care sa fie mentionat faptul ca ai fost ultimul la vreun concurs? Desigur, nu. Atunci cand ne prezentam, am fost invatati sa o facem prin a scoate in evidenta reusitele. Dar oare cate dintre succese au fost precedate de nereusite din care am invatat de fapt drumul spre succes? Ei bine, modul in care am evoluat dincolo de ceea ce apare trecut in paginile unui Curriculum Vitae poate fi observat doar atunci cand cunoastem persoana dincolo de paginile unui Curriculum Vitae.

In consecinta, daca consideri ca experienta mea intr-un anumit domeniu sau expertiza mea in oricare din domeniile mentionate in Curriculum Vitae personal iti sunt utile pentru a-ti derula proiectul, afacerea sau a-ti pune in aplicare ideea, nu ezita sa ma contactezi. Astfel, ne putem cunoaste si putem afla daca exista posibilitatea de a colabora pe termen scurt, mediu sau lung. Iar dincolo de posibilitatea de a colabora prin prisma expertizei in diverse domenii de activitate, discutand putem afla daca rezonam si avem aceleasi directii de dezvoltare profesionala si personala.

In concluzie, daca ai nevoie de serviciile unui Geograf, Cartograf, Ghid Turistic, Analist Turism sau Tehnician Turism din Romania, putem discuta oricand. Sunt deschis la a discuta oferte de colaborare sub diverse formule.

Atasat gasesti un Curriculum Vitae extins cu ceea ce am reusit sa „acumulez” pana acum in domeniul formarii profesionale. Acest Curriculum Vitae este insotit de asemenea de acreditari si certificari obtinute in urma tuturor studiilor parcurse sau a programelor de specializare efectuate.

Pentru mai multe detalii sau pentru alte informatii ori propuneri de colaborare, gasesti mai jos un formular de contact. Nu ezita sa imi lasi un mesaj. Pentru alte date de contact, poti folosi pagina de Contact.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: