Experienta mea cu scoala de soferi Banda 1 Resita

Scoala de soferi Banda 1 Resita

Ideea de a face școala de șoferi o aveam de câțiva ani, dar mai tot timpul au fost motive pentru care am amânat. Fie eram foarte ocupat cu alte lucruri, fie eram plecat din oraș pentru perioade mai lungi de timp, fie nu am vrut să fac școala de șoferi într-un oraș foarte mare, până anul acesta „am tot avut scuze”.

Ei bine, imediat ce m-am mutat în Reșiţa, un oraș mai „aerisit” faţă de Timișoara și fiind mai lejer din perspectiva altor lucruri ce înainte au fost prioritare, am decis să mă înscriu la o școală de șoferi, alegând în cele din urmă Banda 1 Reșița.

Cum am ajuns la Banda 1? Ei bine, fiind nou-venit în Reșiţa și neavând nici o idee despre ce școala șoferi este mai apreciată, am încercat să fiu atent la informațiile găsite pe Internet, dar și la ce puteau să îmi spună acele persoane pe care le cunoșteam înainte de a veni în Reșiţa. Pe Internet informaţiile erau relativ puține, iar site-uri avea doar 2-3 scoli de șoferi Reșița. Prin urmare, după ce am primit două recomandări pentru aceeași școala șoferi Reșița, am ales să iau contact cu această firmă.

Ajuns la sediul firmei, am adresat câteva întrebări, spunând că nu sunt din oraș și nu am idee despre opțiunile privind școala de șoferi Reșița, și imediat am fost invitat să las o copie după buletin și chiar să vin a doua zi pentru examenul psihologic, pentru că altfel voi putea intra abia într-o altă serie și s-ar putea să ajuns să dau examenul abia în luna august, această vizită la sediul firmei fiind la început de lună mai.

Atunci am decis să iau un prim contact și cu alte școli de șoferi, pentru că abordare aceea foarte precipitată și grăbită de a îndeplini formalităţile de înscriere m-au făcut să mă întreb dacă ar fi cea mai bună alegere. Zis și făcut. În aceeași zi am „vizitat” încă trei școli de șoferi. La următoarea, am așteptat minute bune până cineva să mă întrebe ce aș dori, iar răspunsul primit a fost că de îndată ce voi veni cu actele și cu un avans, putem discuta mai multe detalii.

La următoarea firmă am sunat pentru că am zis că un prim contact telefonic poate fi suficient. Şi așa a fost, deoarece foarte scurt mi s-a spus preţul și că dacă mă decid, să vin cu toate actele necesare (ce le pot găsi pe Internet) pentru înscriere.

La Banda 1 am ajuns ulterior, iar primirea a fost altfel. Întâmpinat cu dispoziţia de a-mi oferi răspunsuri la întrebări, având șansa să văd sălile pentru pregătirea teoretică, am simţit că exista interes pentru cineva care dorește să apeleze la serviciile firmei. La plecare am primit o carte de vizită și invitaţia de a suna pentru orice nelămurire, iar dacă iau decizia de a face școala de șoferi cu ei, să revin oricând. Chiar dacă prima școala avea plusul a două recomandări, eram mult mai înclinat în a alege Banda 1. Modul în care am fost primit, intuiţia care îmi spunea să aleg această variantă și motto-ul firmei „Banda 1 – Creată pentru tine” m-au convins să merg pe mâna acestei școli de șoferi.

Partea teoretică a decurs foarte bine, având libertatea de a alege când vreau să merg la orele de legislaţie și să rezolv testele pregătitoare. Între timp am început și orele de condus, iar acestea au fost coordonate de instructorul Gianni Capota. Atmosfera a fost una foarte plăcută și amicală, iar această atmosferă, împreună cu răbdarea și interesul avut din partea instructorului m-au ajutat să deprind tehnica de a conduce astfel încât să fiu pregătit pentru examenul de traseu.

La trei săptămâni după ce am avut primul rezultat de „Admis” la proba teoretică, am reușit și un al doilea rezultat de „Admis” la proba de traseu, la începutul lunii august.

În final aș dori să mulţumesc d-nei Violeta și Andreei de la Banda 1 Resita pentru modul în care m-au primit și mi-au oferit la început informaţiile de care aveam nevoie, pentru că astfel mi-au făcut mai ușoară alegerea în ceea ce a însemnat scoala soferi Resita. Iar lui Gianni Capota aș dori să îi mulţumesc pentru răbdare și ceea ce m-a învăţat în timpul orelor de condus, dar și pentru atmosfera extrem de plăcută în care s-au desfășurat aceste ore.

Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: