Bucură-te de tichetele de vacanță din 2019 cu Travelminit.ro


Oricine își dorește să se bucure de un concediu cât mai lung și cât mai relaxat. Fie că ne placem să mergem pe malul mării, fie că preferăm să ne petrecem concediul la munte unde este mai răcoare, oricare dintre noi caută să se bucure cât mai mult de aceste zile de concediu. Începând cu anul 2018 persoanele angajate la diverse instituții ale statului, dar și la anumite firme private, au primit tichete de vacanță în valoare de 1450 de RON. Aceste tichete de vacanță pot fi utilizate de către beneficiar pentru plata serviciilor turistice pe teritoriul României pentru servicii de cazare, alimentație și agrement. Este important de menționat faptul că nu toate unitățile turistice acceptă plata cu astfel de tichete de vacanță.

Pentru anul 2018 a fost oferită și o listă de unități turistice care acceptau plata cu astfel de tichete de vacanță, fie că vorbim despre unități de cazare, fie că vorbim de agenții de turism. O variantă mult mai la îndemână și cu mult mai ușor de utilizat pentru o vacanță folosind astfel de tichete de vacanță o reprezintă Travelminit. Travelminit.ro este o platformă disponibilă în mediul online care oferă mii de unități de cazare din România și din Ungaria. Practic Travelminit face direct legătura dintre proprietarii unităților de cazare și turiști.

Cum faci o rezervere online pe Travelminit.ro?

O rezervare online pe Travelminit este foarte simplu de făcut. Astfel, odată ce ai stabilit destinația pentru concediu intri pe site-ul Travelminit.ro și introduci locația și perioada concediului, dar și numărul de persoane. Odată ce ai introdus perioada, este afișată o listă cu numeroase unități de cazare disponibile. Pentru a putea filtra doar acele unități de cazare unde se acceptă plata cu tichete de vacanță prin Travelminit, poți filtra acest lucru din partea stângă a site-ului la „Modalități de plată” prin bifarea câmpului „Tichet de vacanță”. Ulterior alegi acea unitate de cazare care îți face cu ochiul cel mai mult. Trimiți o solicitare de rezervare către proprietar și în momentul în care acesta îți confirmă printr-un e-mail perioada și suma ce urmează a fi achitată, confirmi rezervarea. Pentru ca rezervarea online să fie completă, mai rămâne să efectuezi plata cu tichete de vacanță prin Travelminit. Pentru aceasta poți apela la două variante: fie trimiți tichetele de vacanță prin curier, fie apelezi la prioripost. De îndată ce tichetele de vacanță au ajuns la Travelminit rezervarea online este completă și tot ceea ce îți rămâne este să te bucuri de relaxare într-un concendiu de vis.

Travelminit cazare

De ce să alegi plata cu tichete de vacanță prin Travelminit?

Există mai multe argumente pentru care să alegi plata cu tichete de vacanță prin Travelminit, iar printre cele mai importante motive putem aminti (i) numărul foarte mare de unități de cazare disponibile, mii de unități de cazare fiind disponibile pe Travelminit în cele mai importante turistice ale țării; (ii) posibilitatea de a filtra unitățile de cazare care acceptă plata cu tichete de vacanță, ceea ce înseamnă economisirea unui timp prețios; (iii) funcționalitățile site-ului, acesta oferind posibilitatea de a căuta o unitate de cazare bazată pe cerințele fiecăruia dintre noi; (iv) ușurința cu care se face o rezervare online, având nevoie doar de câteva minute și de o adresă de e-mail, și (v) profesionalismul echipei Travelminit, această echipă fiind foarte bine pregătită pentru a oferi suport oricărui client, iar dovada acestui profesionalism a fost în momentul în care am avut nevoie de o cazare și nu am găsit ceea ce căutam pentru perioada aleasă, iar echipa Travelminit m-a contactat prin telefon pentru a-mi oferi alte variante de cazare la aceeași destinație.

Unde mergem cu tichetele de vacanță în 2019?

Chiar dacă tichetele de vacanță pentru 2019 încă nu au fost primite, cu siguranță cei mai mulți ne gândim deja la concediu. Una dintre destinațiile favorite din România este Transilvania, iar pentru numeroși turiști orașul Brașov este considerat ca fiind o destinație perfectă pentru câteva zile de relaxare, mai ales pe perioada verii. Prin urmare, orașul Brașov este una dintre variantele pentru a petrece cel puțin câteva zile de concediu pentru acest an. Pe lângă faptul că poți merge în numeroase drumeții, Brașovul în sine este foarte frumos ca oraș, iar principalele atracții sunt situate în zona centrală a orașului. Tâmpa este de asemenea un punct de atracție, oferind un punct de belvedere magnific, iar pentru a ajunge pe Tâmpa se pornește de asemenea din zona centrală a orașului.

Trebuie spus că există numeroase opțiuni de cazare în Brașov pe Travelminit.ro, unități de cazare care acceptă tichete de vacanță. Dacă vrei să îți petreci concendiul în centrul Brașovului și să te bucuri de tot ceea ce îți oferă zona centrală a orașului, atunci La Maisonnette poate fi alegerea ideală, această unitate de cazare fiind localizată în Piața Sfatului, vis-a-vis de Biserica Neagră. La Maisonnette îți oferă cele mai bune condiții de cazare într-o atmosferă ospitalieră ce te va ajuta să simți aerul medieval al Brașovului. Astfel, alegând La Maisonnette vei putea să te bucuri de zona centrală a orașului, de cele mai importante obiective turistice și de cele mai selecte cafenele și restaurante. Mai mult decât atât, vei avea o priveliște minunată spre Tâmpa. Dacă până acum nu te-ai gândit la o destinație pentru vacanța din 2019, pune pe listă și câteva zile la Brașov. Cu siguranță merită! Și nu uita să cauți disponibilitate de cazare pe Travelminit pentru La Maisonnette pentru perioada dorită, bucurându-te astfel de tichetele de vacanță.

La-maisonnette-Brasov

În speranța că acest articol scris pentru Spring SuperBlog 2019 îți este util în a folosi platforma Travelminit pentru un concediu sau o călătorie folosind tichetele de vacanță din 2019, îți doresc să te bucuri de relaxare și liniște în concediu, iar Brașovul poate reprezenta o destinație foarte inspirată, având posibilitatea de cazare la Hotelul La Maisonnette.

Alege să te bucuri de o rezervare online fără bătăi de cap și de un concediu plăcut cu Travelminit.ro!

Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: