Competitia pentru bloggeri Spring SuperBlog 2019


Recent am descoperit o competiție pentru bloggeri, și anume Spring SuperBlog 2019. SuperBlog este o competiție cu vechime în România, prima ediție fiind în anul 2008 și de atunci propune în fiecare an diferite probe pentru bloggeri.

Bannere_200x200_SuperBlog2019_144ppi-01

Pe scurt despre competiția SuperBlog

Domeniile de concurs sunt foarte diversificate, unele fiind mai tehnice, altele mai generale, dar pe undeva orice blogger își poate găsi cel puțin o nișă unde să poată participa cu articole. În cadrul competiției de blogging Spring SuperBlog 2019 sunt lansate diverse probe, fiecare probă având un enunț, anumite cerințe obligatorii de respectat și un termen în care fiecare blogger se poate înscrie la proba respectivă. Astfel, orice blogger are varianta de a participa doar la o proba sau la mai multe probe, în funcție de aria de interes, dar în același timp se poate înscrie la toate probele și astfel are șansa de a deveni concurent pentru premiul SuperBlog, acesta fiind un premiu în plus față de premiile acordate pentru fiecare probă.

Argumente pentru a participa la Spring SuperBlog 2019

Ceea ce m-a convins să particip la competiția Spring SuperBlog 2019 este organizarea foarte bună și faptul că toate cerințele oricărei probe sunt enunțate foarte detaliat. Mai mult decât atât, pentru orice nelămurire am avut înainte de a mă înscrie în competiție, am primit răspunsuri foarte prompte, aceste răspunsuri ajutându-mă să mă pot înscrie la timp pentru probele care manifestau interes pentru mine.

Am decis să mă înscriu la Spring SuperBlog 2019 pentru a putea participa la acele probe unde subiectul mi se pare interesant și în zona mea de interes, dar și pentru faptul că astfel pot avea un feedback cu privire la postările de pe blog și îmi pot îmbunătăți cunoștințele în ceea ce înseamnă blogging. Mai mult decât atât, am ocazia de a învăța de la alți bloggeri care aleg să se înscrie la această competiție, unii dintre ei având cu siguranță ani de experiență în spate în domeniul blogging-ului.

Chiar dacă anul acesta nu am descoperit încă de la început competiția SuperBlog, aceasta începând cu data de 1 martie, am decis să mă înscriu și să particip la ultimele probe, iar ulterior, în lunile care vin, să urmăresc această competiție de blogging pentru a putea să particip încă de la început.

Reclame

Un comentariu la “Competitia pentru bloggeri Spring SuperBlog 2019

  1. Pingback: SuperBlog – o competitie in care poti sa iti depasesti limitele | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: