Nu rata Hay House Summit 2019!


Hay House este editura care a reușit să aducă împreună cei mai mari vorbitori motivaționali și autori din domeniul dezvoltării personale și spirituale. Chiar și modul în care a luat „naștere” această editură, fondată de către Louise Hay pe când avea 60 de ani, este impresionant.

Louise Hay Quote

Descoperind acum câțiva ani filmul The Shift (Schimbarea) cu Wayne Dyer, am ajuns să citesc multe cărți ale acestui autor și să îl urmăresc în numeroasele video-uri disponibile online. Unul dintre video-uri fusese înregistrat la unul dintre summit-urile Hay House și anul trecut am căutat să văd ce este acest summit și cum se derulează. Spre marea mea bucurie și surpriză era vorba de un summit online în care timp de o lună de zile aproximativ primești acces gratuit la foarte multe materiale video, audio și text ale unora dintre cei mai renumiți autori de dezvoltare personală din lume. Prin urmare, anul trecut în luna mai timp de aproximativ 25 de zile „am participat” la acest summit organizat de către editura Hay House. Anul acesta Hay House păstrează formatul summit-ului de anul trecut, doar că acesta se numește „You Can Heal Your Life Summit 2019”.

Descoperă ce oferă You Can Heal Your Life Summit 2019

„You Can Heal Your Life Summit 2019” începe pe data de 4 mai 2019 și se termină pe 20 mai 2019. Pe durata acestui interval de timp opt serii de lecții din diverse domenii vor fi accesibile publicului care a ales să se înscrie la acest summit online însemnând un total de 84 de lecții. Toate aceste lecții sunt disponibile gratuit în intervalul 4-20 mai și sunt oferite de mari autori și experți în diverse aspecte ale dezvoltării personale și spirituale. Toate materialele sunt în limba engleză și oameni din întreaga lume se înscriu pentru acest summit online.

 

Astfel, fie că dorești să afli mai mult și să adaugi cunoștințe pe partea de dezvoltare personală, pe partea de sănătate și bunăstare, pe partea de abundență (fie abundență financiară, fie abundență în ceea ce înseamnă experiențele de viață), în domeniul intuiției, în găsirea scopului vieții personale sau pe partea spirituală, la „You Can Heal Your Life Summit 2019” de la editura Hay House vei avea posibilitatea aceasta. Iar dintre autorii și experții care sunt prezenți în programul acestui summit putem aminti pe fondatorii editurii Hay House, și anume Louise Hay și Wayne Dyer, alături de care sunt alți mari autori precum Robert Holden, Joseph Mercola, Anthony William, Gabrielle Bernstein, David R. Hawkins, Iyanla Vanzant sau Gregg Braden. Poate că mulți dintre aceste nume nu vă spun mare lucru, dar multe dintre cărțile lor sunt traduse și în limba română și pot fi găsite la diverse edituri din țara noastră.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la acest summit?

Ceea ce mi-a plăcut foarte mult în anul 2018 când m-am înscris la acest summit online a fost că totul durează câteva minute și este extrem de simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe pagina online a evenimentului, www.youcanhealyourlifesummit.com, și să te înscrii la butonul din dreapta sus „Sign In” cu prenumele (doar atât ai nevoie) și cu o adresă de e-mail validă. Iar ulterior vei putea să te loghezi de fiecare dată când vrei să parcurgi materialele disponibile în cadrul acestui summit online. După cum vezi este extrem de simplu să ai acces la toate aceste materiale și înscrierea durează cel mult 2 minute.

5 argumente pentru care să te înscrii pentru You Can Heal Your Life Summit 2019

Poate te întrebi care ar fi motivele pentru care să te înscrii la acest summit online propus de editura Hay House. Ei bine, există mai multe argumente, iar 5 dintre cele mai importante astfel de argumente sunt următoarele:

 

  • Formatul evenimentului – Datorită faptului că acest eveniment este organizat online, iar materialele sunt postate pe baza unui calendar stabilit, poți să accesezi materialele care sunt de interes pentru tine atunci când ai disponibilitate din punct de vedere al timpului tău și din punct de vedere al concentrării la respectivele materiale. Mai mult decât atât, poți selecta care sunt subiectele si autorii care sunt în ariile de interes și astfel primești informații exact în acele domenii. Calendarul evenimentului de anul acesta îl poți găsi AICI.
  • Acces gratuit la eveniment – Pe perioada acestui eveniment accesul la toate resursele este gratuit, astfel că ai acces la numeroase materiale care altfel trebuiesc plătite. Desigur, dacă anumite materiale ți-au plăcut atât de mult încât să le comanzi, poți face acest lucru urmând pașii de pe site-ul evenimentului.
  • Lecții de bun-venit – Odată ce te-ai înscris la eveniment vei avea acces la câteva lecții până la data la care începe propriu-zis evenimentul. Spre exemplu, la „You Can Heal Your Life Summit 2019” vei primi acces la 4 materiale disponibile până la data începerii evenimentului, dintre care unul este chiar filmul documentar după care a fost denumit și acest summit, filmul Poți să-ți vindeci viața cu Louise Hay.
  • Descoperi noi autori și experți în domeniul dezvoltării personale – După summit-ul de anul trecut la care m-am înscris am cunoscut foarte mulți autori extraordinari ai căror cărți sunt și în țara noastra, autori precum Robert Holden, Alberto Villoldo sau Gabrielle Bernstein.  Iar acest lucru este un mare plus în ceea ce înseamnă informațiile din domeniul dezvoltării personale.
  • Informații ulterioare cu privire la evenimentele Hay House – După încheierea acestui eveniment vei continua să primești și alte notificări cu privire la alte evenimente organizate de către editura Hay House, multe dintre acestea fiind online și cu acces gratuit. În orice moment te poți dezabona de la notificări și astfel nu vei avea sentimentul că acestea devin prea insistente în inbox-ul e-mailului tău.

Dacă aceste argumente te-au convins sau dacă ești curios să descoperi mai multe în domeniul dezvoltării personale, te încurajez să te înscrii la acest summit online în domeniul dezvoltării personale organizat de editura Hay House. Nu te costă nimic și este un timp investit foarte eficient pentru a îmbunătăți multe aspecte ale vieții tale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: