Ce ne-am putea dori mai mult decat sanatate de Black Friday 2020?!

Black Friday cu sanatate

În ultimii ani luna noiembrie este tot mai așteptată prin prisma a ceea ce a devenit deja un eveniment anual, și anume reducerile de Black Friday. Chiar dacă inițial era vorba despre reduceri la anumite categorii de produse, odată cu trecerea anilor și cu vânzările uriașe cu ocazia acestui „eveniment” comercial, Black Friday a devenit o opțiune în foarte multe domenii și pentru foarte multe categorii de produse sau chiar servicii.

Dacă în anii trecuți foarte multe persoane aveau o listă cu diferite produse care urmau a fi achiziționate odată cu reducerile de Black Friday, lunile de toamnă și de iarnă care urmează presupun acordarea unei atenții sporite în domeniul sănătății. An de an odată cu răcirea vremii și cu apropierea sezonului rece gripa își făcea tot mai mult simțită prezența. Auzeam zi de zi recomandări privind vaccinarea antigripală. Iată că pentru perioada următoare nu doar gripa de sezon pare a fi o provocare, ci și pandemia de coronavirus, o situație nouă și la care nu putem reacționa altfel decât acordând atenție sănătății noastre individuale și sănătății celor din jur.

Altfel spus, ce ne-am putea dori mai mult pentru lunile care urmează și pentru Black Friday 2020 decât să găsim..sănătate!? Da, ar fi ideal să putem găsi undeva sănătate de Black Friday! Iar dacă ar fi la prețuri foarte avantajoase să ne putem aproviziona până ce vom trece cu bine peste sezonul gripal și peste întreaga perioadă de pandemie de COVID-19 ar fi excelent. Vestea bună este că putem să facem acest lucru și putem să ne concentrăm atenția asupra unui altfel de Black Friday pentru acest an, și anume un Black Friday la farmacie.

Farmacia la Pret mic

Un astfel de Black Friday pentru toamna anului 2020 ar arăta perfect dacă ne-am putea bucura de reduceri de prețuri pentru acele produse care să susțină imunitatea în general, dar și sistemul respirator în special. Prin urmare, dacă ar fi să fac o listă cu produsele pe care mi le-aș dori la reducere pentru acest Black Friday la Farmacia la Pret Mic, pe această listă s-ar regăsi produse care să susțină sănătatea sistemului imunitar în lunile următoare, atunci când acesta va trebui să facă față provocărilor generate de gripa sezonieră și de virusul SARS-CoV-2, dar în același timp să susțină sănătatea fizică, mentală și psihică. Lista cu aceste produse ar cuprinde următoarele:

Naturalis SinuStop și Sinutox – odată cu temperaturile mai scăzute și cu umiditate mai ridicată disconfortul creat de sinuzită își poate face simțită prezența și este întotdeauna bine să fiu pregătit cu un supliment natural în acest sens.

Dacia Plant Tinctura Propolis și Dacia Plant Propolis cu Echinacea fără alcool – proprietățile propolisului fac din acest produs apicol unul dintre cele mai bune produse cu rol antiinflamator, antiviral, antibacterian și antifungic, având de asemenea și rol antioxidant. Iar propolisul prin faptul că susține imunitatea sistemului respirator face parte din produsele pe care le consum periodic, mai ales în lunile de toamnă și de iarnă.

Biosept capsule, Biosept sirop și Biomicin, toate de la Fares, sunt printre produsele pe care întotdeauna le am în casă pentru beneficiile acestor capsule ca și antibiotic natural. Fiind produse pe bază de ingrediente naturale care susțin sănătatea tractului respirator și nu numai, Biosept și Biomicin Forte se regăsesc printre produsele pe care le folosesc de ani buni în locul antibioticelor sintetice pe care de foarte multe ori le recomandă medicii.

Alevia Propolis Vitamina C + Echinacea se numără de asemenea printre acele produse pe care le aleg atunci când vine vorba despre întărirea sistemului imunitar, prevenirea afecțiunilor la nivelul tractului respirator și apariția disconfortului la nivel gâtului, laringelui sau amigdalitelor.

Naturalis Vitamina C 1000 mg + Zinc – susține sistemul imunitar și susține un nivel de energie ridicat al organismului pe întreaga durată a zilei. De asemenea, combinația de Vitamina C și Zinc asigură un rol protector împotriva stresului oxidativ.

ORGANIC INDIA Immunity – acest produs contribuie la susținerea sănătății sistemului imunitar, pentru faptul că ajută la revitalizarea organismului și pentru rolul său în detoxifiere și în reducerea stresului, iar în perioada următoare este esențială susținerea unui sistem imunitar puternic.

ORGANIC INDIA Tulsi (Busuioc Sfant) | Minte Calma & Ingrijire Sistem Respirator –  este un produs care vizează sănătatea mentală și psihică, dar și susținerea sistemului imunitar, cu precădere a sistemului respirator. Nu în ultimul rând crește rezistența organismului în fața diferiților agenți patogeni și este de asemenea foarte bogat în antioxidanți.

Dacă în alți ani ne gândeam ce electrocasnice am putea să ne achiziționăm pentru anul următor cu ocazia reducerilor de Black Friday sau aveam în vedere diferite gadget-uri, poate că pentru toamna lui 2020 de Black Friday am putea să avem în vedere în primul rând sănătatea și numeroasele reduceri de prețuri din farmaciile online.

Mai mult, am putea să îi surprindem pe cei dragi care își serbează onomastica de Sf. Andrei sau de Sf. Nicolae cu un cadou prin care să ne arătăm dragostea oferindu-le vitamine și suplimente care să le susțină sănătatea sau care să prevină anumite afecțiuni. Cum am putea să facem acest lucru mai ușor dacă nu prin a comanda astfel de produse în farmacii online, iar ulterior coletul să ajungă direct la destinatar, costurile fiind, desigur, deja achitate?! Astfel ne-am arăta dragostea față de cei dragi și am reuși chiar să păstrăm distanța recomandată în aceste vremuri provocatoare ale pandemiei.

Trăgând linie, acest articol scris pentru SuperBlog 2020 subliniază faptul că anul acesta de Black Friday ne-am putea îndrepta atenția către sănătate, sănătatea fiind cel mai important aspect pentru fiecare dintre noi. Cu siguranță fiecare dintre noi va putea găsi cel puțin o parte dintre produsele pe care ni le dorim la prețuri foarte bune astfel încât să ne îngrijim de sănătatea noastră și a celor dragi în perioada următoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: