Cazare in Bucuresti in conditii foarte bune si la preturi avantajoase

Cazare in Bucuresti

Situațiile în care poți avea nevoie sau poți să fii în căutarea unei cazări în București sunt foarte diferite. Fie că ai de rezolvat diferite probleme, fie că urmează să participi la o întâlnire de afaceri sau la diferite evenimente precum simpozioane, conferințe, fie că ești într-o călătorie în scop turistic, pentru toate aceste situații poți avea nevoie de o unitate de cazare în București.

Fără doar și poate că oferta de astfel de unități de cazare în București este una foarte diversificată și foarte numeroasă. Astfel că ai de unde alege. Însă uneori tocmai faptul că vorbim despre o ofertă atât de numeroasă și de diversificată face alegerea mai dificilă. Dacă ești în căutarea unei cazări în București, fie că ai nevoie de 1 noapte sau de mai multe nopți, pot să spun că după 4 nopți petrecute la Emil Balaban Luxury Apart-Hotel recomand această locație.

Argumente ce recomandă Emil Balaban Luxury Apart-Hotel

Dacă te întrebi care sunt argumentele care recomandă această unitate de cazare în București, atunci trebuie să știi că există mai multe argumente pentru care prin prisma experienței avute consider că atunci când ai treabă în București sau atunci când vrei sa vizitezi capitala României poți să rezervi cazare la Emil Balaban Luxury Apart-Hotel.

Poziția foarte bună

Un prim argument pentru care consider că poți să ai în vedere această unitate de cazare o reprezintă poziția foarte bună pe care o are în oraș. Astfel, fiind situată la câteva minute de Piața Română și implicit de o stație de metrou, această unitate de cazare este foarte accesibilă inclusiv prin mijloacele de transport în comun. Tot în privința poziției putem spune că vorbim despre o poziție centrală dacă ținem cont de faptul că ești la 30 de minute de mers pe jos până în Centrul Vechi al Bucureștiului sau până în Piața Unirii.

De asemenea, tot în raport cu poziția acestei unități de cazare, ești la 30 de minute de mers pe jos de Gara de Nord din București, deci la câteva minute de mers cu metroul de acest punct de acces în capitală. Nu în ultimul rând merită menționat faptul că nefiind situată la unul dintre bulevardele principale ale Bucureștiului, atunci când ești cazat(ă) la Emil Balaban Luxury Apart-Hotel te vei putea bucura de liniște, ceea ce este un mare atuu dacă cauți o cazare într-o zonă centrală a orașului.

Curățenia și condițiile oferite

Tot în privința punctelor forte ale acestei unități de cazare din capitala României merită menționat faptul că am găsit aici o cameră foarte curată și care pune la dispoziție condiții foarte bune. Pe lângă curățenia regăsită, camerele sunt dotate cu fier de călcat și uscător de păr, iar în funcție de tipul de cameră pentru care optezi, poți beneficia inclusiv de o mică bucătărie. Oricum ar fi, toate camerele sunt dotate cu frigider și cu aparate pentru făcut cafea sau ceai. Pe lângă spațiul de cazare, vei avea la dispoziție chiar și o mică sală de sport disponibilă pentru toți oaspeții care aleg să se cazeze aici.

Reclame
Intimitatea oferită

Dacă nu ești în căutarea unei atmosfere specifice de hotel, unde numărul mare de camere și de personal de curățenie sau care să te servească, atunci fără doar și poate că merită să iei în considerare Emil Balaban Luxury Apart-Hotel. Aici vei avea sentimentul că ești într-un apartament închiriat unde vei putea găsi intimitatea dorită chiar și atunci când ești într-o zonă centrală a orașului. Cu alte cuvinte, nu vei fi deranjat(ă) pe durata șederii, însă oricând vei avea nevoie de ceva vei putea apela la gazda care îți pune la dispoziție acest spațiu de cazare. Mai mult, intrarea separată a fiecărui apartament contribuie la sentimentul de intimitate.

Ospitalitatea regăsită

Un alt argument pentru care dacă voi avea nevoie de cazare în București voi reveni la Emil Balaban Luxury Apart-Hotel se referă la ospitalitatea pe care am regăsit-o aici. Încă dinaintea sosirii am găsit disponibilitatea de a ne ajuta cu toate cele necesare pentru a ne simți cât mai bine. În același timp micile atenții găsite în cameră la sosire arată atenția cu care oaspeții sunt primiți aici.

Raportul calitate-preț

Nu în ultimul rând consider că raportul calitate-preț este unul foarte bun pentru condițiile oferite de această unitate de cazare din București, având în vedere locația acesteia, dar și modul în care te poți simți atunci când ești cazat aici. Din punct de vedere al costurilor, prețul pentru fiecare noapte de cazare este mult mai avantajos comparativ cu alte unități de cazare din aceeași zonă sau chiar din zone aflate la mai mare distanță față de zona centrală a Bucureștiului.

Să tragem linie…

Acestea sunt considerentele personale privind argumentele pentru care consider că pentru cei care sunt în căutarea unei cazări foarte bune în București pot să aleagă Emil Balaban Luxury Apart-Hotel. Este o părere strict personală pe baza experienței timpului petrecut în această unitate de cazare din București și consider că este un articol util pentru aceia care poate la un moment dat își doresc să găsească un spațiu de cazare la prețuri avantajoase, în zona centrală a Bucureștiului și care să ofere condiții foarte bune, dar și un articol util pentru aceia care se întreabă dacă să facă rezervare sau nu la Emil Balaban Luxury Apart-Hotel.

Desigur, poate că există și persoane care își doresc să beneficieze de servirea mesei la unitatea de cazare și în acest caz vor trebui să aibă în vedere alte variante. Însă dacă vrei o cazare într-un spațiu de tip studio, cu o mică bucătărie sau cu dotări pentru a face o cafea, atunci fără doar și poate că această unitate de cazare de pe strada Emil Balaban 5 poate fi o alegere potrivită. Dacă la un moment dat va trebui să petrec din nou câteva nopți în București în diferite scopuri, atunci cu siguranță prima opțiune va fi Emil Balaban Luxury Apart-Hotel.

Reclame
Reclame

2 comentarii la “Cazare in Bucuresti in conditii foarte bune si la preturi avantajoase

    • You are welcome, Nisim Bibi. 🙂 Thank you for your comment. It was my pleasure to recommend „Emil Balaban Apart-Hotel” since we spent great days there. I’m trying with my posts to help other tourists to enjoy the best experiences, best destinations and best accommodations. Best regards! 🙂

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: