Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (9)


Această săptămână marchează sfârșitul lunii februarie și începtului lunii martie. În speranța că pe durata lunii februarie, lună care se încheie astăzi, ai avut parte de zile cu energie pozitivă și pline de experiențe cu însemnătate, îmi doresc ca mesajele și gândurile de mai jos să fie puncte de sprijin pentru săptămâna care urmează și pentru perioada care ne stă înainte. Întotdeauna călătorește dincolo de limite!

Decât să stai și să numeri zilele până la următorul concediu, mai bine construiește-ți o viață din care să nu simți nevoia să evadezi.

Seth Godin

Vrei o liniște care nu poate fi tulburată, o blândețe care nu poate fi rănită, un confort adânc și o odihnă atât de perfectă, încât nu poate fi niciodată tulburată?… Toate acestea – și mai multe – ți le oferă iertarea.

Curs de miracole

Am acceptat pe deplin că schimbarea unui plan sau modificarea unui traseu însemna că mi se pregătea ceva mai bun în loc. Puteam să trăiesc în fiecare moment acceptând măreția și schimbările ca pe niște componente la fel de valoroase pentru călătoria mea spirituală.

Gabrielle Bernstein

Amintește-ți că dacă nu-ți stabilești prioritățile pentru viața ta, o va face altcineva. Dar dacă ești hotărât să-ți stabilești prioritățile din propria viață, poți. Puterea este a ta. Este în interiorul tău.

Greg McKeown

Cu toții trebuie să ne împăcăm cu paradoxul că schimbarea este singura constantă. Animalele migrează, vânturile bat, pământul se rotește și planetele se învârt în jurul soarelui. Și tu te miști, fiind angajat într-o călătorie.

Colette Baron-Reid

După ce mi-am petrecut partea mai bună a vieții încercând fie să retrăiesc trecutul, fie să trăiesc viitorul înainte ca acesta să sosească, am ajuns să cred că între aceste două extreme este pacea.

Autor necunoscut

Curajul și perseverența au un talisman magic, înaintea căruia greutățile dispar și obstacolele se evaporă.

John Quincy Adams

Coincidența este cuvântul pe care îl folosim când nu putem vedea pârghiile și scripeții.

Emma Bull

Eu… am o superstiție care este tot mai puternică în mine, ca rezultat al mâinilor invizibile care vin tot timpul – și anume, dacă îți urmezi fericirea, te pui pe un fel de cale care a fost acolo tot timpul, așteptându-te, iar viața pe care ar trebui să o trăiești este cea pe care o trăiești. Când înțelegi asta, începi să întâlnești oameni care sunt în domeniul fericirii tale și îți deschid ușile. Eu spun să îți urmezi fericirea și să nu te temi, iar ușile se vor deschide acolo unde nu știai că vor fi.

Joseph Campbell

Mergi înainte, prietene! A aștepta nu înseamnă altceva decât lașitate. A rămâne contemplând la nesfârșit Cetatea Trecutului nu este altceva decât Derizoriu. Privește, Cetatea Viitorului îți face semn să vii…!

Khalil Gibran

Să îmbătrânim frumos înseamnă să adăugăm viață anilor, nu ani vieții. Asta înseamnă să trăim în prezent, să simțim fiecare clipă, să ne acordăm timpul de a întâmpina tot ceea ce vine spre noi ca o descoperire purtătoare a unei lecții de viață.

Jacques Salome

Se numește cu-adevărat aventură abia când nu știu cum se termină povestea. Să îndrăznești să te aventurezi înseamnă să cauți necunoscutul, poate chiar imposibilul.

Reinhold Messner

Ideile care valorează ceva nu vor să fie înțelese, ci trăite.

Contele Harry Kessler

O idee măreață: zilele tale sunt viața ta în miniatură. Felul în care-ți trăiești orele se reflectă în felul în care-ți duci anii. Felul în care-ți trăiești zilele se reflectă în felul în care-ți croiești viața. Lucrurile pe care le faci astăzi îți creează efectiv viitorul. Vorbele pe care le rostești, gândurile pe care le gândești, hrana pe care o consumi și acțiunile pe care le întreprinzi îți definesc destinul – modelează persoana în care te transformi și semnificația pe care o va avea viața ta. În timp, alegerile mici au consecințe uriașe. Nu există zile neimportante.

Robin Sharma

O minte odată îmbogățită de o idee nouă nu mai poate să revină niciodată la starea sa inițială.

Oliver Wendell

Un comentariu la “Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (9)

  1. Pingback: Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (13) | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: