Poti sa-ti vindeci viata – Louise L. Hay (FILM)


Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și toată lumea se pregătește într-un fel sau altul pentru această perioadă din an. Deși mai toată lumea spune că abia așteaptă vacanța pentru a se relaxa și a se odihni, de fapt majoritatea oamenilor sunt “în febra” pregătirilor…pregătirea mesei, pregătirea cadourilor, pregătirea ținutelor etc.

Este o perioadă din an în care foarte multă lume adoră să vizioneze filme, mai ales cele cu tematica Crăciunului. Ei bine, dacă vrei să mai schimbi puțin registrul și ai vrea să vizionezi un alt gen de film, care se încadrează într-o altă categorie, atunci îți recomand cu mare căldură filmul „Poți să-ți vindeci viata” cu Louise L. Hay.

Nu este nici pe departe un film de Crăciun, dar este un film care te poate face să începi anul 2019 cu o altă viziune. Și poate acum ai avea ceva mai mult timp liber pentru a sta în fața calculatorului pentru un film de aproximativ 90 de minute.

quotefancy-2022269-3840x2160
De la CARTE la FILM

Acest film are la bază cartea cu același nume, „Poți să-ți vindeci viata”, având drept autor pe Louise L. Hay. Această carte este una dintre cele mai bine vândute cărți din lume în domeniul autovindecării și al relației dintre minte și corp.

Reclame

Cartea o poți găsi și în limba română, aceasta fiind disponibilă la Editura Adevăr Divin. Bazat pe cartea cu același nume, filmul „Poți să-ți vindeci viata” explică și abordează ideea conform căreia o atitudine mentala potrivita îți poate oferi un echilibru sănătos între minte si corp, oferindu-ți astfel o viață sănătoasă în toate aspectele ei.

Povestea filmului include mai multe exemple ale unor persoane și autori recunoscuți la nivel mondial, aceștia reușind să își îmbunătățească viața prin schimbarea modului de a gândi, iar ulterior și-au schimbat în bine și modul de a acționa zi de zi.

Este un film dezvoltare personala care vine să ne spună că în viața noastră fiecare persoană și fiecare situație au un rol decisiv în evoluția personală. Tot ceea ce trebuie să facem este să fim atenți și să avem ochii deschiși pentru a vedea în ce direcție trebuie să ne îndreptăm.

Unde vedem filmul „Poți să-ți vindeci viata” cu Louise L. Hay?

Eu am avut șansa de a viziona filmul în cadrul Hay House Summit 2018, o extraordinară oportunitate de a avea acces la o mulțime de materiale de dezvoltare personală și profesională oferită de către Editura Hay House prin numeroasele platforme. Editura Hay House a fost înființată de către aceeași Louise L. Hay în anul 1984.

Reclame

La aproape 60 de ani, când alte persoane aleg să iasă la pensie sau să se gândească la faptul că sunt prea în vârstă pentru alte planuri de viață, Louise a ales să înființeze o editură prin care autori mai puțin cunoscuți și aflați la început de drum să poată publica cărțile lor, fără a plăti sume uriașe.

Până în prezent a devenit cea mai puternică editură în domeniul cărților motivaționale și de dezvoltare personală la nivel mondial, o mulțime de cărți fiind traduse în toate limbile. De altfel, foarte multe cărți publicate la Editura Hay House pot fi găsite traduse și în limba română, la diferite edituri precum Editura Curtea Veche, Editura Adevăr Divin, Editura For You sau Editura Vidia.

De curând, căutând după un alt film, am dat „din întâmplare” și peste acest film de această dată cu subtitrare în limba română. Și l-am revăzut. Chiar dacă era a doua oară când vedeam acest film dezvoltare personala, mesajul a fost și de această dată foarte puternic. Filmul „Poți să-ți vindeci viata” cu Louise L. Hay îți va răspunde la multe întrebări sau te va ajuta să îți pui anumite întrebări referitoare la modul în care îți privești viața acum.

UPDATE: Am găsit un nou link unde filmul POȚI SĂ-ȚI VINDECI VIATA este disponibil online cu subtitrare în limba romana (ianuarie 2020).

Reclame

Poate vei găsi timpul necesar să vizionezi acest film dezvoltare personala în perioada Sărbătorilor de iarnă, iar dacă nu reușești în această perioadă, îți recomand să îl pui pe lista filmelor de văzut pentru anul care vine. Cu siguranță merită!

Poate că urmărind acest film, vei găsi motivația de a schimba în bine viața ta în anul care urmează, anul 2019, și vei găsi mai multe surse de inspirație în povestea acestui film. Este un film dezvoltare personala care poate fi văzut de unul singur, împreună cu partenerul de viață sau chiar cu întreaga familie. Indiferent dacă alegi să vezi filmul singur sau în compania cuiva, îți doresc vizionare plăcută.

Dacă ai văzut alte filme dezvoltare personala, te invit să îmi lași un comentariu pentru a putea să descoperim împreună și alte surse de inspirație în îmbunătățirea relației dintre minte și corp, având o atitudine mentala potrivita. Mulțumesc!

6 comentarii la “Poti sa-ti vindeci viata – Louise L. Hay (FILM)

  1. Pingback: Filme si documentare de vazut atunci cand #stamacasa | Laurentiu Artugyan

  2. Pingback: The Shift (Schimbarea). Un film documentar pe care trebuie sa il vezi! | Laurentiu Artugyan

  3. Pingback: Filme si documentare de vazut atunci cand #stamacasa | Laurentiu Artugyan

  4. Pingback: Heal – Un film documentar de vazut | Laurentiu Artugyan

  5. Pingback: Nu rata Hay House Summit 2019! | Laurentiu Artugyan

  6. Pingback: The Shift (Schimbarea). Un film documentar pe care trebuie sa il vezi! | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: