De unde cumparam carti de citit la preturi foarte bune?


Fiind pasionat de citit, mai tot timpul sunt în căutarea de noi titluri pe care să le citesc, imediat ce am terminat de citit ceea ce aveam în bibliotecă. Deși trăim într-o perioadă în care mediul online vine cu o mulțime de informații și resurse, cărțile pe care le pot găsi în format online parcă nu au același farmec.

Desigur, mesajul este la fel de important, dar a citi o carte tipărită are un farmec aparte și parcă simți altfel întregul mesaj transmis de autor. Prin urmare, chiar dacă am găsit numeroase cărți de citit în format PDF în mediul online, pentru mine acele cărți de citit tipărite rămân alegerea favorită.

Carti.jpg
De la cărți din bibliotecă la cărți din librării

Acum câțiva ani nu prea cumpăram multe cărți de citit în ideea că sunt destul de scumpe. Nu o carte este scumpă, dar dacă se adună 10-20 de cărți pe an, atunci deja suma este mai consistentă. Asta până când am descoperit cât de mult te poate ajuta o carte și mesajul pe care îl regăsești între paginile acelei cărți.

Cât timp am fost în facultate, am citit foarte multe cărți din biblioteca universității, astfel că am găsit o soluție de a citi multe, multe cărți. Apoi, când am terminat ce mă interesa pe mine din biblioteca universității și deja am terminat „treaba” pe la universitate, am început să caut mai mult prin librării. Și am început să cumpăr cel puțin 1-2 cărți pe lună și mi-am dat seama de faptul că o carte este cea mai bună investiție atât pentru prezent, cât și pentru viitor.

Reclame

Am început să urmăresc promoțiile librăriilor și găseam diverse oferte cu reducere de 30% sau oferte de tipul 2+1 la care cumperi 2 cărți și o primești gratuit pe a 3-a și astfel am început să găsesc cărți de citit la preturi foarte bune. Aceste oferte le-am găsit cel mai des în librăriile Cărturești și Cartea de Nisip, ambele din Timișoara, dar și la Cărturești București.

Cărți de citit din librării și magazine online

Ulterior am început să cumpăr cărți de citit și mai ieftine de pe librăria online Libris, dar și pe site-ul elefant.ro. Pe Libris poți găsi diverse oferte asemănătoare cu cele din librăriile clasice, dar poți găsi numeroase oferte cu reduceri substanțiale, de până la 80-90%. Iar transportul este gratuit la comenzi mai mari de 50 de RON pe Libris.ro.

Astfel, la 2-3 cărți comandate, transportul este gratuit. Mai mult decât atât, există numeroase oferte speciale făcute de cei de la Libris prin care în anumite zile orice comandă beneficiază de transport gratuit. O altă ofertă specială este aceea prin care un număr de x comenzi sunt gratuite pentru anumite zile, comenzi gratuite alese aleatoriu. Eu am beneficiat la o comandă de oferta de transport gratuit, dar până acum nu am plasat vreo comandă în acele zile în care aveam șansa de a primi comanda gratuit.

Reclame

Aminteam mai sus și de binecunoscutul site elefant.ro. Trebuie să spun că în ultima vreme cele mai multe cărți de citit pe care le căutam și care le găseam pe acest site le-am comandat de aici. Și asta pentru că de cele mai multe ori prețurile erau cele mai bune. Prin urmare, dacă cauți cărți la preturi foarte bune și site-ul elefant.ro nu era un loc în care să cauți frecvent, poți încerca și acolo.

Ba mai mult, îți recomand ca de Black Friday să nu ratezi ofertele la cărți de citit ale celor de la elefant.ro. Vei găsi cărți de citit reduse de la 50% până la 70%, iar asta este pentru toate cărțile pe care le au în oferta lor. Desigur, trebuie să fii destul de rapid, pentru că de Black Friday în 2018 am vrut să plasez o comandă de cărți și până să îmi fac lista cu cărțile dorite, 3 din cele 4 de care eram interesat deja erau „Stoc epuizat”.

Alte surse unde poți găsi cărți la prețuri avantajoase sunt librăriile online Bookzone, Librăria Delfin, Librărie.net sau Litera.ro. Sper să găsești utile aceste informații privind modalitatea de a găsi o serie de cărți de citit la preturi foarte bune. Și dacă ai cunoștințe de alte surse, librării sau site-uri, care vând cărți de citit la preturi foarte bune, te invit să îmi lași un comentariu. Și nu uita să investești în tine citind cât mai mult! 🙂

2 comentarii la “De unde cumparam carti de citit la preturi foarte bune?

  1. Pingback: 4 Ore – Saptamana de lucru – Timothy Ferriss | Laurentiu Artugyan

  2. Pingback: 5 argumente pentru care o carte de citit poate fi un cadou ideal | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: