Competitia SuperBlog la cea de-a 19-a editie

Superblog 2019

În primăvara anului 2019 am participat la câteva probe pentru competiția Spring Super Blog cu articole la ultimele probe rămase disponibile din competiția respectivă. După prima participare la competiția pentru bloggeri Super Blog am aflat că această competiție are loc de două ori pe an, primăvara și toamna. Prin urmare am urmărit când va începe competiția din toamna anului și iată că la 1 octombrie această competiție de blogging a fost lansată, competiția fiind în intervalul 1 octombrie – 30 noiembrie 2019.

Sponsorii arată foarte bine și chiar sunt curios să văd probele acestei a 19-a ediții a competiției pentru bloggeri Super Blog. Există anumiți sponsori care foarte probabil vor veni cu probe care ar putea fi de interes pentru mine și care s-ar regăsi în unele teme pe care le abordez pe blog. Și tocmai de aceea am ales să mă înscriu la competiția Super Blog și să particip la acele probe care au legătură cu domeniile mele de interes.

La fel ca în fiecare ediție, pentru a te înscrie la oricare dintre probele Super Blog trebuie să completezi un formular de înscriere la Super Blog, iar apoi să scrii articole pe blog pentru probele la care dorești să participi. Fiecare probă are anumite cerințe care trebuiesc respectate pentru a primi un punctaj cât mai mare și a avea șanse să câștigi proba respectivă. Odată ce ești convins că îndeplinești cerințele probei cât mai bine nu îți mai rămâne decât să te înscrii cu articolele postate pe blog pentru fiecare probă.

Ce recomandă competiția pentru bloggeri Super Blog? Ei bine, în edițiile anterioare, conform site-ului oficial al competiției au participat peste 100 de sponsori totalizând aproape 450 de probe pentru care au fost scrise aproximativ 35000 de articole de către aproape 3000 de bloggeri. Cu siguranță aceste cifre vorbesc despre seriozitatea acestei competiții și despre faptul că atât sponsorii, cât și organizatorii au creat un cadru foarte benefic pentru ca orice blogger să poată să învețe cum să își crească calitatea articolelor pe blog și chiar să câștige anumite premii oferite de sponsorii Super Blog. De asemenea, promptitudinea cu care organizatorii răspund oricărei întrebări venite din partea concurenților este un alt plus important, acest lucru oferind dovada interesului în organizarea acestei competiții de blogging.

Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: