Incepe SuperBlog Spring 2020

Competitia SuperBlog

Cea de-a 20-a ediție a competiției de blogging SuperBlog se lansează la începutul lunii martie, chiar de Mărțișor. Probele pentru bloggeri se anunță a fi din nou foarte interesante. Pentru această ediție printre sponsori se regăsesc nume noi, nume care în edițiile trecute nu au fost printre sponsorii acestei competiții de blogging, dar și nume cu vechime în această competitie pentru bloggeri.

SuperBlog Spring 2020

Competitia SuperBlog Spring 2020 debutează pe 1 martie și se va încheia pe 22 aprilie. Fie că alegi să participi la toate probele din această competitie de blogging, fie că alegi să scrii un articol doar pentru anumite probe care prezintă interes pentru tine sau care se încadrează pe nișa blog-ului tău, această competitie pentru bloggeri îți va provoca fără doar și poate creativitatea, imaginația și deschiderea către noi abordări în redactarea articolelor pe blog.

 

Pentru a putea să participi la competitia SuperBlog Spring 2020 tot ceea ce trebuie să faci este să completezi un formular cu datele personale și cu numele blog-ului sau website-ului unde vei publica articolele pentru probele din cadrul competiției SuperBlog. Acum că te-ai înscris trebuie să fii pe fază pentru când se postează o nouă probă de blogging pentru a putea să redactezi articolul în termenul limita alocat fiecărei probe. Vei putea redacta articolul și ulterior, dar vei fi penalizat la punctaj și acest lucru îți va reduce șansele de a câștiga proba respectivă sau chiar întreaga competiție de blogging, dacă intenționezi să participi la toate probele.

 

Punctajul este foarte clar explicat pentru fiecare probă astfel încât orice blogger poate ușor să se încadreze în tema probei și în respectarea cerințelor pentru aceasta. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a avea șanse mari să publici un articol care să obțină un punctaj cât mai mare la probele din competitia SuperBlog este să citești cu atenție cerințele fiecărei probe și apoi să îți pui imaginația și creativitatea în cuvinte. Odată ce ai publicat articolul pe blog vei posta atât conținutul sub formă de text, cât și link-ul de pe blog pe pagina competiției. Mai departe este treaba juraților să se ocupe de articolul tău și să îți ofere punctajul pe care articolul îl merită din perspectiva fiecărui jurat.

 

Pentru că din experiențele avute la edițiile anterioare ale competiției SuperBlog am avut de învățat în ceea ce privește blogging-ul și redactarea articolelor pentru online, am ales să mă înscriu și la cea de-a 20-a ediție a SuperBlog.

Reclame
Reclame

2 comentarii la “Incepe SuperBlog Spring 2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: