Produse WOW pentru cadouri personalizate si campanii promotionale

Today Advertising

Materialele promoționale reprezintă pentru orice brand o metodă foarte eficientă de comunicare în raport cu partenerii de afaceri sau clienții, contribuind la promovarea brand-ului printr-o expunere mai bună pe piață. De asemenea, materialele promoționale pot fi folosite ca o carte de vizită. Mai mult, diferitele materiale promoționale pot influența chiar decizia de cumpărare a unor categorii de clienți.

Campanii WOW

Fiecare dintre noi a primit produse promoționale de la diferite brand-uri în diferite situații. Însă de foarte multe ori am considerat că produsele promoționale sunt fie inutile, fie urâte, fie nepotrivite pentru a fi considerate cadouri promoționale.

Să începem cu o poveste…

Zilele trecute am plasat o comandă de produse naturiste și suplimente alimentare. Firma de la care am comandat oferea un cadou la o comandă peste o anumită sumă. Deși inițial suma era mai mică, am adăugat încă un produs în coșul de cumpărături pentru a beneficia de cadoul respectiv. Oricare dintre noi iubește să primească cadouri, fără doar și poate. Având în vedere că trebuia să mai adaug un produs de câțiva lei, am adăugat un produs care îmi era util în perioada aceasta, și anume Vitamina C de 1000 mg.

Reclame

După 2 zile primesc coletul și eram curios să văd cadoul. Ei bine, cadoul era…un baton proteic. Nu pot spune că era inutil. Pentru că astfel de batoane pot fi folosite atunci când ies în natură. Însă atunci când spui cadou promoțional, mai ales pentru un client care comandă pentru prima dată, din perspectiva mea acesta trebuie să fie ceva mai WOW. Doar denumirea de cadou trebuie să te facă să păstrezi în minte acel cadou primit mult timp și să recomanzi și altora brand-ul respectiv poate și numai pentru cadoul oferit.

Este ca și cum atunci când urmează să participi la ziua de naștere a unui prieten sau a unei rude mergi cu un cadou care se poate gusta în 5 minute și … gata. Dacă vrei să oferi un cadou cuiva, un cadou care să rămână ca o amintire pentru mult timp, atunci fie oferi ceva util, pe care să îl folosească frecvent, fie oferi ceva care să îi aducă o stare de bine.

Alege produse pentru campanii WOW

Pentru o firmă sau un brand poate fi dificil să ofere un cadou promoțional prin care să creeze emoții puternice. Însă cu siguranță orice brand și orice firmă care vrea să iasă din tiparele cadourilor promoționale inutile sau chiar urâte poate să aleagă pentru astfel de campanii WOW produse prin care să își surprindă cu adevărat clienții.

Gravura laser

Atunci când alegi să faci campanii promoționale WOW vei reuși să convingi clienții să revină la brand-ul tău poate tocmai pentru acel cadou WOW pe care ai ales să îl oferi. Fie că lansezi o campanie de promovare a unui nou produs, fie că dorești să îți sporești vânzările oferind cadouri promoționale pentru clienții care cumpără peste o anumită sumă, fie că vrei să încurajezi clienții să achiziționeze suplimentar produsele brand-ului tău, recomandarea este să optezi pentru produse WOW.

Dacă până acum ai colaborat doar cu firme care ofereau produse inutile pentru campanii promoționale, trebuie să știi că poți să înlocui aceste produse uneori considerate chiar nașpa de partenerii tăi de afaceri sau de clienți cu unele produse WOW.

Reclame
Today Advertising te salvează de cadouri promoționale nașpa

Poți găsi astfel de produse promoționale pentru campanii de promovare WOW la Today Advertising. Cadourile personalizate puse la dispoziție de această agenție full stack vor oferi brand-ului tău autenticitate și personalitate în relațiile cu partenerii de business, dar mai ales în raport cu clienții pe care dorești să îi fidelizezi.

Oferta de produse de la Today Advertising care pot fi personalizate și care pot fi oferite sub formă de cadouri promoționale este foarte diversificată și extrem de numeroasă. Indiferent de tipul de campanie pe care intenționezi să o lansezi pentru promovarea brand-ului tău sau a unor produse, poți opta pentru categorii de produse promoționale precum tehnologie & accesorii, umbrele, memorii USB, genți de călătorie, produse pentru sport și timp liber, ceasuri sau chiar ciocolată WOW.

Categorii de materiale promoționale pentru campanii WOW

Oricare dintre materialele promoționale pe care Today Advertising le pune la dispoziție poate fi o alegere foarte inspirată atunci când vrei să surprinzi clienții sau partenerii cu un cadou. Umbrela este oricând un cadou promoțional ideal și mai ales dacă umbrela este inscripționată cu numele, logo-ul sau sloganul firmei tale. Tot în categoria protecției pentru zilele ploioase poți opta pentru diferite modele de pelerine sau geci de ploaie personalizate.

Pe de altă parte, din categoria tehnologie & accesorii poți alege baterii externe, căști sau boxe care să fie personlizate cu logo-ul firmei tale și apoi să le oferi cadou partenerilor sau clienților. Oricare dintre aceste gadget-uri sunt foarte utile în societatea tehnologizată în care trăim.

Reclame

Pe de altă parte, de ce nu te-ai gândi să oferi materiale promoționale sub formă de memorii USB. Cine nu folosește astăzi date în format digital și nu are nevoie de spațiu de stocare sau de copiere a datelor? Cu siguranță că fiecare folosim astfel de memorii USB, fie la locul de muncă, fie acasă. Tocmai de aceea poți să ai în vedere să îți promovezi brand-ul alegând un memory stick USB personalizat din oferta diversificată a celor de la Today Advertising.

Mai apoi ai opțiunea materialelor promoționale din categoria genți călătorie. Călătoria se poate spune că este stilul de viață în societatea modernă. Fie că o facem pentru scop de afaceri, fie că plecăm în vacanță alături de familie, călătorim mai mult ca niciodată.

În acest context fiecare client sau partener de afaceri s-ar bucura să primească o geantă de voiaj, un rucsac de drumeție care păstrează alimentele și băuturile reci, o geantă business sau chiar un set de călătorie format din pernă pentru gât, dopuri de urechi și o bandă pentru acoperirea ochilor în timpul somnului. Oricare dintre aceste produse vor fi personalizate cu logo-ul sau numele companiei promovate.

Reclame

La toate aceste produse care pot fi incluse în campanii promoționale WOW pentru promovarea brand-ului tău poți adăuga și ciocolată WOW. Vei putea găsi ciocolată WOW într-o mare varietate de forme: ceas de mână, mașinuțe, ciocan din ciocolată, cheie din ciocolată, cheie franceză din ciocolată și altele.

Să tragem linie!

Alege să ieși din mulțime atunci când vine vorba despre promovarea brand-ului tău. Oferă cadouri personalizate sau produse promoționale care să contribuie la dezvoltarea business-ului tău și la creșterea vânzărilor. Cu siguranță acest articol redactat pentru Spring SuperBlog 2020 te va ajuta să oferi cadouri personalizate și materiale promoționale care să îți ducă afacerea sper succes. De acum înainte poți uita de cadourile promoționale nașpa și poți oferi cadouri personalizate și materiale promoționale în cadrul unor campanii WOW cu ajutorul Today Advertising.

Un comentariu la “Produse WOW pentru cadouri personalizate si campanii promotionale

  1. Pingback: Proba 7. Salvează lumea de cadourile promoționale nașpa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: