Urmareste Hay House Heal Summit 2021

Heal Summit 2021 Hay House

În data de 15 februarie 2021 începe o nouă ediție a evenimentului online anual organizat de către Hay House, cea mai mare și importantă editură în domeniul creșterii și transformării personale, în domeniul self-help și al autorilor motivaționali. La fel ca în fiecare an, la acest eveniment online dedicat transformării personale vor participa nume foarte importante și recunoscute în lumea întreagă pentru programele și cărțile pe care aceștia le-au scris în domeniul dezvoltării personale.

La fel ca și la ediția anterioară a acestui eveniment, și în acest an 2021, summit-ul Hay House vizează în principal ideea de regăsire a sănătății, ideea de vindecare. Ceea ce apreciez cel mai mult la abordarea pe care acest eveniment online o propune este faptul că vizează sănătatea per ansamblul său. Altfel spus, dacă vei intra pe pagina summit-ului vei putea remarca faptul că de-a lungul a șapte zile, atât cât durează Hay House Heal Summit 2021, urmează a fi abordate subiecte precum vindecarea corpului fizic, vindecarea inimii (a sufletului), vindecarea (sau sănătatea) mentală (fără a se referi la persoane neapărat care suferă de boli sau afecțiuni la nivelul mental), vindecarea emoțională, vindecarea energetică, vindecarea spirituală (a spiritului) și vindecarea miraculoasă (în cazul unor bolnavi care nu mai avea șanse conform medicinei moderne).

Deși pentru multă lume parte dintre aceste subiecte poate par a fi doar povești, poate că ar trebui să ne gândim mai bine (și să ne punem întrebări) cu privire la faptul că deși societatea din ziua de astăzi investește enorm de mult în domeniul sănătății și al medicinei, există foarte multe boli incurabile și foarte multe persoane diagnosticate cu afecțiuni foarte grave și de multe ori fără vreo soluție venită din partea medicinei occidentale, a medicinei moderne (parcă tot mai mult crește numărul acestor persoane). Iar pe de altă parte cifrele de afaceri și profitul companiilor farmaceutice cresc enorm de mult cu fiecare an care trece.

Abordarea holistică pe care o propune summit-ul online organiza de Hay House din anul 2021 este pe de altă parte o abordare care vorbește foarte mult despre identificarea cauzelor reale ale multor afecțiuni, cauze care de multe ori sunt emoționale, spirituale și energetice, așa cum vei putea descoperi dacă vei viziona inclusiv documentarul Heal (documentar care prezintă succint parte dintre seminariile prezentate la acest summit Hay House). O altă sursă de informații referitoare la faptul că multe dintre afecțiunile și bolile fizice au ca și cauză suferințele emoționale poți găsi în cartea Poți să-ți vindeci viața de Louise Hay, dar și cartea Marele dicţionar al bolilor şi afecţiunilor – Cauzele subtile ale îmbolnăvirii având drept autor pe Jacques Martel.

La ediția din anul 2021 a evenimentului online dedicat vindecării și sănătății dintr-o abordare holistică organizat de către Hay House vei putea urmări de-a lungul a șapte zile 28 de lecții despre vindecare și sănătate prezentate de cei mai mari specialiști în domeniul acesta, dar și 3 webinarii live, acest lucru fiind o noutate față de ediția trecută a summit-ului Hay House. Dintre numele pe care le poți urmări la acest curs dedicat vindecării pot aminti dintre cei mai cunoscuți pe Bruce Lipton, Gregg Braden, Joe Dispenza, Peter Crone, Dawson Church, Bernie Siegel, David Hamilton, Alberto Villoldo, Danette May, Joan Borysenko, Kelly Turner, Marianne Williamson sau Deepak Chopra. Mulți dintre aceștia au cărți ce se regăsesc și în limba română, poate unii îți sunt cunoscuți, iar dacă nu, acum ai ocazia de a descoperi mesaje foarte puternice venite din partea acestor autori și specialiști în domeniul vindecării, transformării și dezvoltării personale.

Pentru a putea avea acces la seminariile și webinariile prezentate la Hay House Summit 2021 tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii pe pagina evenimentului cu o adresă de email validă și ulterior vei primi acces la toate aceste prezentări. Toate prezentările sunt în limba engleză, prin urmare este nevoie de cunoaștere limbii engleze, și sunt disponibile pentru un timp limitat pentru a fi vizionate gratuit.

Dacă ți se pare interesant acest eveniment, te invit să distribui și prietenilor sau cunoscuților acest articol sau spune-le despre summit-ul Hay House. Fiecare poate găsi un mesaj important, un mesaj de susținere și de sprijin în perioade dificile sau o luminiță la capătul unui tunel ce pare că nu se mai termină, mai ales dacă este vorba despre persoane care trec prin diferite afecțiuni medicale de ordin fizic sau psihic ori dacă vorbim despre persoane care au suferințe și traume emoționale. Să auzim de numai de bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: