Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (5)


Iată-ne și în ultima zi a lunii ianuarie a anului 2022 și în cea de-a cincea săptămână a acestui an 2022. În speranța că prima lună a anului a fost una care să îți fi oferit energia și oportunitățile către cea mai bună versiune a ta și spre noi lecții, îți las în ceea ce urmează câteva gânduri care să te însoțească în zilele acestei săptămâni care începe astăzi.

Tu ai propria ta idee despre cum ar trebui să fie viaţa sau despre cine ar trebui să fie acolo pentru tine, când şi cum… Dar viaţa are o idee mai bună.

Alan Cohen

Atunci când îţi dai seama ce reprezintă cu adevărat obstacolele, nu-ţi pierzi încrederea în drumul care te duce acolo unde îţi doreşti să mergi. Deoarece ştiu asta cu siguranţă: ce trebuie să devii evoluează din locul în care te afli în prezent. Aşa că învaţă să-ţi apreciezi lecţiile, greşelile şi eşecurile ca fiind temelia viitorului, iar acest lucru este un semn categoric că te îndrepţi în direcţia bună.

Oprah Winfrey

Recuperează bucuria de a te trezi în fiecare dimineață plin de energie și voioșie. Aprinde focul pasiunii în tot ceea ce faci. Vei colecta imediat recompense materiale și spirituale.

Robin Sharma

Am ajuns să ştiu, dintr-o perspectivă mult mai clară, că nu există drumuri greşite către nicăieri. Continui să privesc cu admiraţie şi uimire la perfecţiunea tuturor lucrurilor.

Wayne Dyer

Dacă îţi urmezi cu adevărat fericirea, ajungi pe o cale care ţi-a fost la îndemână tot timpul, te-a aşteptat, iar viaţa pe care trebuie să o trăieşti este cea pe care o trăieşti acum. Atunci când vezi asta, începi să întâlneşti oameni care fac parte din câmpul fericirii tale şi care îţi deschid uşile. Îţi spun că trebuie să îţi urmezi fericirea şi să nu te temi, şi o să vezi că uşile se vor deschide, în locuri în care nici măcar nu ştiai că există o uşă.

Joseph Campbell

Pe măsură ce faci alegeri care sunt în conformitate cu ceea ce eşti cu adevărat, vei primi exact ceea ce viaţa ţi-a hărăzit, şansa de a-ţi atinge cel mai mare potenţial.

Oprah Winfrey

Să reţinem bine: atitudinile noastre sunt lumea noastră. Oriunde ne-am duce, ele ne însoţesc şi fac ca noua destinaţie la care vom ajunge să fie asemănătoare cu cea pe care am vrut să o părăsim.

Osho

Credinţa ta în faptul că lumea aceasta are drept scop cel mai bun interes pentru tine, dar că adesea trimite miracole deghizate în dificultăţi, trebuie să fie mult mai mare decât teama că aceste dificultăţi îţi vor ruina viaţa. Credinţa ta în inteligenţa universală trebuie să depăşească mult teama că eşti singur în faţa tuturor acestor obstacole. Există un plan mult mai mare care îşi urmează cursul, iar tu trebuie să te încrezi în el. Odată ce vei face asta, magia din viaţa ta va putea ieşi la suprafaţă.

Robin Sharma

VIAŢA, în ochii mei, nu este o flacără mică. Este o torţă splendidă pe care am apucat-o strâns preţ de câteva clipe şi vreau să o fac să ardă puternic şi strălucitor înainte de a o înmâna generaţiilor viitoare.

George Bernard Shaw

Trăieşte-ţi viaţa zi de zi, ca şi când ai escalada munţii. O privire ocazională spre vârf are darul de a vedea mai bine scopul final. Cu fiecare pas care te duce spre vârf, poţi observa multe peisaje minunate. Urcă fără ezitare, încet, bucură-te de fiecare moment care trece; iar priveliştea din vârf va deveni punctul de climax al călătoriei.

Harold Melchert

Suntem o specie care a rătăcit calea. Tot ceea ce este natural, fiecare floare sau copac și fiecare animal ne pot învăța lecții importante și nu trebuie decât să ne oprim, să privim și să ascultăm.

Eckhart Tolle

Singura realitate este cea pe care-o trăim pe pielea noastră, acolo sus, nu în gândurile noastre sau în cărți. Visurile devin realitate când ne asumăm riscuri pentru împlinirea lor, nu când, bătrâni fiind, rememorăm visurile pe care le-am avut cândva. Acolo vom fi maleabili ca să ne adaptăm la neprevăzut, pentru a continua sau pentru a face cale întoarsă; dar dacă nu facem primul pas, al doilea nu va veni.

Killian Jornet

Pentru cei mai mulți oameni, cei mai teribili tâlhari ai fericirii sunt regretele trecutului și frica de viitor.

Marius Mihai Lungu

Cauza oboselii noastre, a apatiei, a lipsei de entuziasm este deseori preaplinul de lucruri care ne golește, ne uzează, ne aruncă în vârtejul nesfârșit al încercărilor din ce în ce mai istovitoare de a ne regăsi energia. Toate aceste “remedii” nu fac decât să ne învețe cum să gestionăm multul în loc să-l eliminăm…pur și simplu!

Dominique Loreau

Într-o lume în care cei mai mulţi oameni trăiesc în afara lor, eu am ales să trăiesc înlăuntrul meu. Într-o lume în care oamenii fug de temerile care îi bântuie, eu am alergat spre ele. Şi ceea ce am văzut în cele mai ascunse colţuri ale fiinţei mele a fost absolut incredibil.

Robin Sharma

2 comentarii la “Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (5)

  1. Pingback: Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (20) | Laurentiu Artugyan

  2. Pingback: Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (18) | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: