Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (8)


O săptămână cu însemnătate îți doresc și în care să simți că trăiești viața care îți aduce împlinire sufletească. Reține faptul că multe dintre ceea ce considerăm a fi limite atunci când ne dorim să înaintăm în direcția visului nostru nu sunt altceva decât obstacole imaginare, pe care odată ce ne punem în mișcare reușim să le depășim cu brio.

Suntem mult mai îndrăzneți când nu stăm să ne gândim, șovăielile și stânjeneala nu vin decât dacă ne gândim prea mult.

Jon Kalman Stefansson

Îmi place excelența, dar mai mult îmi place libertatea.

Killian Jornet

Fiecare vorbă bună, fiecare zâmbet pe care-l oferiți unui om care s-ar putea să aibă o zi proastă, se întoarce la dumneavoastră în moduri în care nu vă așteptați.

Yongey Mingyur Rinpoche

Deşi nu este întotdeauna evident la momentul respectiv, toate experienţele din viaţa noastră, chiar şi cele care sunt dureroase, au un scop autentic şi necesar pentru călătoria sufletului nostru.

Wayne Dyer

Renunțarea de sine duce la dispreț. De la dispreț la furie, pasul e mic.

Susanna Tamaro

Fericirea nu este ceva de care să te bucuri stând acolo unde te afli. Trebuie să continui să mergi pe drumul ales.

Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

Inima nu ne „atacă” niciodată. Dimpotrivă. Din păcate, noi ne lăsăm atât de captivați de micile noastre drame și de telenovelele vieții noastre încât uităm să mai observăm micile bucurii care ne înconjoară de pretutindeni. Petrecem ani la rând secând inima de orice bucurie și lăsând-o să se ofilească literalmente de durere.

Louise Hay

Spiritualitatea este senzația interioară a relației cu o putere mai înaltă, care iubește și călăuzește. Denumirea pe care o putem aplica unei astfel de puteri poate fi Dumnezeu, natura, spiritul, universul, creatorul sau alți termeni care numesc o prezență divină. Însă chestiunea esențială e că spiritualitatea cuprinde relația și dialogul cu această prezență superioară.

Lisa Miller

Fiecare poate numi destinația finală așa cum dorește: fericire, dezvoltare personală, evoluție, iluminare, înțelegere, pace, succes, culme sau pur și simplu final… e același lucru. Cu toții știm că a ajunge acolo cu bine este provocarea noastră. Unii se vor rătăci pe cale și, din acest motiv, vor ajunge mai târziu, dar vor fi și unii care vor găsi o scurtătură și se vor transforma în călăuze pricepute ale celorlalți.

Jorge Bucay

Nu te întreba de ce are nevoie lumea. Întreabă-te ce anume te însuflețește, apoi du-te și fă acel lucru. Pentru că lumea are nevoie de oameni însuflețiți.

Howard Thurman

Vei da greș. În special la început. Vei greși. Și nu numai că este în regulă, ci și esențial. Dacă nu ești rezistent, primul eșec va fi și ultimul – fiindcă este finalul. Cei care excelează în munca lor au învățat să conviețuiască cu eșecul.

Eric Greitens

Ca să ai succes, trebuie să crezi în tine. Poți avea succes dacă ceilalți nu cred în tine, dar nu poți avea succes dacă tu însuți nu crezi în tine. Și, ca să faci o schimbare, trebuie să acționezi și să faci ceea ce trebuie, fiindcă doar așa vei ajunge să ai încredere în tine.

John Maxwell

Dacă ai vise măreţe, ceea ce vei visa, vei deveni. Viziunea ta este promisiunea a ceea ce vei deveni într-o zi. Idealul tău este profeţia a ceea ce vei descoperi în cele din urmă. Cele mai mari realizări au fost la început doar nişte vise. Stejarul doarme în ghindă; pasărea aşteaptă în ou. Şi cele mai mari viziuni ale sufletului trezesc cele mai mare realizări. Visele sunt seminţele realităţii.

James Allen

Natura e mult mai vastă ca noi toți împreună, decât fiecare dintre noi, încât, te face să te simți mic și de aceea pune viața în perspectivă. Fără îndoială, răsăritul, apusul, cerul înstelat ne amintesc de locul nostru în lume și aceasta ne face să reflectăm…faptul de a fi în natură te focalizează.

Michael Thompson

Dacă îi ajuți pe ceilalți să obțină ceea ce își doresc, atunci și ei te vor ajuta să obții toate lucrurile de care ai nevoie în viață.

Zig Ziglar

2 comentarii la “Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (8)

  1. Pingback: Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (28) | Laurentiu Artugyan

  2. Pingback: Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (14) | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: