Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (12)


Mesajele care ajung la noi prin diferite moduri nu sunt întâmplătoare. Iar atunci când rezonăm foarte puternic cu un mesaj, un citat sau un gând pe care l-am citit sau l-am auzit undeva, tot ceea ce trebuie să facem este să conștientizăm că Universul ne vorbește…și să alegem acțiunea sau schimbarea pe care respectivul mesaj o susține.

Cu siguranță că este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne urma drumul spre chemarea noastră, chiar dacă frica te poate ține pe loc. Îndrăznește să urmezi acele mesaje, să faci pașii care să depășească fricile care te țin pe loc și vei înțelege că nici măcar un mesaj nu a fost unul fără rost.

Indienii din America Latină au destulă minte ca să știe că nu e bine să-și murdărească adăposturile și apa pe care o beau. Pe de altă parte, omul alb s-a înconjurat cu o mare de gunoaie și ape reziduale.

Alberto Villoldo

Cu cât forța atitudinii tale altruiste față de ființele conștiente este mai mare, cu atât devii mai curajos. Cu cât curajul tău este mai mare, cu atât te vei descuraja și îți vei pierde speranța mai greu. De aceea compasiunea este și o sursă de putere interioară.

Dalai Lama

În clipa în care alegi să te deconectezi de la prezența pozitivă a Universului, pierzi din vedere siguranța, securitatea și îndrumarea limpede, care altminteri îți sunt disponibile. Imediat ce te realiniezi cu iubirea și încetezi să te bazezi pe propria-ți putere, îți va fi oferită îndrumarea clară. Prezența iubirii va alunga întotdeauna frica.

Gabrielle Bernstein

Calea esențialistului respinge ideea conform căreia putem curpinde totul. Îți cere, în schimb, să te lupți cu compromisuri reale și să iei decizii dificile. În multe cazuri, putem învăța să luăm o singură dată decizii care fac cât o mie de decizii viitoare, astfel încât să nu ne epuizăm punând aceleași întrebări iar și iar.

Greg McKeown

În timp ce mediul natural dispare în jurul nostru, pierdem și mari întinderi ale sălbăticiei În interiorul nostru. Solul fertil al sufletului se usucă treptat, în timp ce trilurile păsărilor sunt sugrumate de trafic, iar mireasma florilor parfumate este înlocuită de gaze de eșapament. Ceva în interiorul nostru moare, pe măsură ce prăpastia dintre oameni și lumea naturală se adâncește. Ne simțim separați de lumea din jurul nostru și simțim o sărăcie crescândă a inimii și a sufletului. Este timpul să găsim metode să ne amintim cine suntem și să reconstruim puntea spre o lume însuflețită.

Denise Linn

După ce ai descoperit o comoară ascunsă și ai preluat înțelepciunea în inima ta, munca ta nu încetează. Trebuie să creezi noi credințe, în sincronism cu această înțelepciune dobândită, și să le consolidezi prin repetiție.

Colette Baron-Reid

Fiecare dintre noi are în sine un continent de caracter nedescoperit. Binecuvântat este ce se erijează într-un Columb al propriului suflet.

Autor necunoscut

Nu ceea ce ești te ține pe loc, ci ceea ce crezi că nu ești.

Denis Waitley

Doar prin multe căutări și forțări se obțin aurul și diamantele, iar omul poate găsi fiecare adevăr legat de ființa sa dacă va săpa adânc în mina sufletului său.

James Allen

Cea mai frumoasă dintre întâlnirile de care am avut parte în viață a fost întâlnirea cu cărțile. Ca să fiu sincer, cărțile au fost cele care mi-au schimbat atât viața personală, cât și pe cea profesională…

Jacques Salome

Da, vreau să fiu iubit, dar așa cum sunt. Nu cum le-ar plăcea altora să fiu. E ceva fundamental acest „a fi tu însuți”.

Reinhold Messner

În fiecare zi, viața îți va trimite mici intervale de oportunitate. În ultimă instanță, destinul tău va fi definit de felul în care reacționezi la aceste intervale de oportunitate. Dacă te ferești de ele, vei avea o viață măruntă. Dacă simți frică, dar te grăbești oricum să le vii în întâmpinare, vei avea o viață măreață. Viața este pur și simplu prea scurtă ca să joci pe mize mici.

Robin Sharma

Diferența esențială dintre emoție și rațiune este că emoția duce la acțiuni, în timp ce rațiunea duce la concluzii.

Donald Calne

Pasiunea ta care este? Ce face ca sufletul tău să tresară și tu să te simți ca și cum ai fi în deplină armonie cu motivul pentru care, de la bun început, ai apărut aici? Să știi fără îndoială următorul lucru: orice ar fi, poți să-ți câștigi existența în acest mod și, în același timp, să oferi un serviciu și altora. Garantat.

Wayne Dyer

Odată ce mă etichetezi, mă anulezi.

Søren Kierkegaard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: