Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (26)


Coincidență sau nu, ai ajuns să deschizi această postare și să parcurgi mesajele regăsite aici. Cu siguranță că dacă ar fi să asculți mintea ți-ai spune că sunt pasaje frumoase sau încurajatoare din anumiți autori. Însă dacă ți-ai asculta instinctul, se prea poate ca măcar unul dintre citatele de mai jos să fie mesajul care să îți ofere călăuzirea de care ai nevoie ACUM. Îndrăznește să îți asculți intuiția, instinctul și vei descoperi că pășești într-o călătorie dincolo de limite!

Cu cât te pricepi mai bine să imiți, cu atât mai puțin reușești să fii tu însuți. Cu cât deprinzi mai bine arta imitației, cu atât mai mult te îndepărtezi de propria ta ființă; iar drumul înapoi nu va fi ușor. Dimpotrivă, va fi îngrozitor de greu, deoarece atunci când imiți în permanență un anumit tipar, ajungi să te identifici cu el. Drumul înapoi presupune să distrugi această identificare.

Osho

Trebuie să înveți să accepți să fii călăuzit(ă). Nu există coincidențe în viață. Totul este armonios, are înțeles și urmează legile cauzei și efectului.

Shirley MacLaine

Nu te întreba niciodată de ce anume te temi – întreabă-te în schimb ce anume te îngrijorează. Un gând de teamă, o dată emis, se va întoarce înapoi, deoarece întreaga energie revine la cel care a transmis-o. Orice energie face întotdeauna un ocol și se întoarce din nou la sursă. Un gând de îngrijorare se va întoarce și el. În acel moment, discerne ce anume te îngrijorează.

Un mare învățător

Preia răspunderea stării tale de bine. Ai grijă să te asiguri că ești fericit.

Stefanie Stahl

Pentru noi toți, punctul de plecare pe drumul vindecării este împăcarea cu propria inimă.

Tara Brach

Cel mai important lucru este să îți amintești care e cel mai important lucru.

Suzuki Roshi

Mintea creează abisul. Inima trece peste el.

Sri Nisargadatta

În activitățile noastre de zi cu zi, de multe ori ne grăbim de la un lucru la altul. Între două sarcini ne petrecem timpul planificând modul cum vom realiza sarcinile viitoare. În toată această grabă și planificare, ne izolăm de momentul prezent.

Thich Nhat Hanh

Calea spiritualității este un parcurs al cărui succes nu se încununează cu aplauze, nici cu recunoașterea altora, ci cu seninătatea interioară a celui care a căutat în afară, dar a găsit înăuntru.

Jorge Bucay

Nimic nu are o influență psihologică mai mare asupra copiilor decât viața netrăită a părinților.

Carl Jung

Majoritatea oamenilor se feresc de schimbare. Oamenilor nu le place schimbarea, fiindcă presupune că trebuie să pășești într-o zonă care nu îți e familiară. Înseamnă că trebuie să lași ceva sau pe cineva în urmă și să te hazardezi să pășești în Necunoscut. Pentru unii înseamnă confruntarea cu o profundă nesiguranță – ba chiar o amenințare la adresa supraviețuirii însăși.

Neale Donald Walsch

Fiecare sămânţă – gând – cultivată, prinde rădăcini acolo, înfloreşte mai devreme sau mai târziu printr-o acţiune şi sunt obţinute fructele reprezentate prin oportunităţi şi circumstanţe. Gândurile bune sunt ca fructele bune, şi gândurile rele ca fructele stricate.

James Allen

Capacitatea ta de a-ți modela atitudinea se va dezvolta atunci când atitudinea ta va rămâne pozitivă chiar dacă apar dificultăți. Când vei observa asta, vei ști că poți să navighezi pe aproape orice furtună și că poți ieși din ea mai puternic ca niciodată.

John Maxwell

Cred că, în general, cunoașterea de sine este cea mai rară trăsătură a ființei umane.

Elizabeth Edwards

Natura nu se repetă niciodată. De când a apărut această planetă, nu au existat doi fulgi de nea identici sau două picături de ploaie similare. La fel, nicio margaretă nu seamănă cu o alta. Amprentele noastre sunt diferite de ale celorlalți oameni. La fel și personalitățile noastre. Exact acesta este scopul: să fim diferiți. Dacă vom accepta acest lucru, pentru noi nu vor mai exista competiția și comparațiile. Încercarea de a fi ca ceilalți nu face decât să îți schilodească sufletul. Noi ne-am născut pe această planetă tocmai pentru a ne exprima propria esență, nu pe a celorlalți oameni.

Louise Hay

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: