Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (27)


Cum ar fi dacă am avea întotdeauna călăuzire și îndrumare pentru a ne îndrepta în direcția care să ne ajute în atingerea potențialului nostru maxim? Ei bine, avem parte de călăuzire și îndrumare. Ceea ce ne lipsește cel mai adesea este atenția la mesajele pe care le primim. Te invit să acorzi atenție fiecărui mesaj din lista care urmează. Poate că tocmai ce ai primit îndrumarea și călăuzirea pentru momentul prin care treci aici și acum.

Iubirea adevărată e un pelerinaj. Apare acolo unde nu există nicio strategie, însă este foarte rară, fiindcă majoritatea oamenilor sunt bun strategi.

Anita Brookner

Concentrându-vă asupra posibilităţilor, dobândiţi acces la mai multe posibilităţi, în vreme ce, dacă vă focalizaţi asupra limitelor, veţi întâlni în cale alte limite.

Alan Cohen

Să nu crezi că poţi învinge în viaţă și în muncă fără să dezamăgești pe nimeni. Lucrurile nu merg așa.

Oprah Winfrey

Suntem despărţiţi de ceilalţi în aproape toate aspectele vieţii. Nu ne arătăm unii altora într-un fel care să reflecte conexiunea dintre noi. Cinismul și neîncrederea ne-au sufocat inimile. Şi în loc să ne îndreptăm spre o viziune a puterii comune, împărţită între oameni, asistăm la alunecarea înapoi spre o viziune autocrată, a puterii asupra oamenilor.

Brené Brown

Toţi merităm să ne spunem poveștile și merită să fie ascultate. Toţi avem nevoie să fim văzuţi și respectaţi, așa cum toţi avem nevoie de aer.

Viola Davis

Fără puterea voinţei, obstacolele par mai mari decât sunt, optimismul este greu de menţinut, mintea are tendinţa să se focalizeze mai degrabă asupra problemelor, nu asupra soluţiilor, iar toleranţa la stres este mult diminuată.

Del Pe

Ferește-te de ariditatea unei vieţi prea aglomerate.

Anonim

În loc să se lupte mereu pentru apropiere, sunt de părere că perechilor le-ar fi mai bine dacă ar căuta să-și dezvolte individualitatea.

Esther Perel

Dar muncind, oamenii fac o greșeală. Cea mai bună parte din om este curând arată în pământ drept îngrășământ. Printr-o pretinsă soartă numită în mod obișnuit necesitate, ei sunt folosiți pentru a așeza straturi de comori pe care le vor degrada moliile și rugina și la care vor ajunge hoții să le fure. E o viață de nătâng, după cum vor afla când ajung la sfârșitul ei, dacă nu cumva mai înainte.

Henry David Thoreau

Cu cât se dezvoltă o latură spirituală, cu atât se accentuează dorinţa unei vieţi simple; cu cât ne simplificăm viaţa mai mult, cu atât vocea interioară devine mai corectă în mesaje, amplificându-ne astfel nevoia momentelor de liniște cu noi înșine.

Jenifer Kavanagh

Ascetismul înseamnă ca tu să fii stăpânul proprietăţii și nu proprietatea să pună stăpânire pe tine.

Ali Ibn Abi Talib

Viaţa ta este calea ta spirituală. Nu te grăbi să o abandonezi, pentru că ţi se promit experienţe mai mari şi mai bune. Tu ai parte exact de experienţele de care ai nevoie ca să evoluezi. Dacă evoluţia ta ţi se pare prea înceată sau monotonă, aceasta este pentru că nu ai acceptat, în totalitate, situaţiile şi relaţiile care ţi s-au oferit.

Paul Ferrini

Am descoperit că suferinţa și necazurile contribuie foarte mult la dezvoltarea personală. Nimic nu te ajută să crești, să înveţi și să evoluezi mai rapid. Nimic nu îţi oferă o oportunitate atât de mare pentru a-ţi recupera mai mult din adevărata putere ca persoană. Ochii noștri de oameni o privesc ca pe o experienţă negativă. Aceasta este judecată pură și în spatele acestei credinţe false se află frică pură.

Robin Sharma

Cel mai mare pericol care ne pândește pe cei mai mulţi dintre noi nu-l reprezintă ţelurile prea mari pe care nu le putem îndeplini, ci ţelurile mici pe care le putem atinge.

Michelangelo

Trebuie să fii încăpăţânat și neclintit în a nu lăsa punctele de vedere ale altora să-ţi ruineze universul interior.

Wayne Dyer

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: