Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (38)


Cuvintele au întotdeauna o putere foarte mare asupra noastră. Tocmai de aceea este important să citim sau să auzim zilnic cuvinte de încurajare, cuvinte care să ne inspire și care să ne ofere motivația de a merge în direcția visului nostru. În continuare vei putea găsi câteva gânduri și cuvinte de prin cărți adunate. Îmi doresc ca aceste mesaje să fie exact cuvintele de care ai nevoie în acest ACUM al vieții tale.

Fii fără casă. A fi fără casă nu înseamnă să nu ai o casă la propriu. Are sensul figurat de a nu deveni ataşat de nimic. Poţi trăi într-un palat, dar nu te ataşa de el. Dacă vine momentul să pleci, pleacă fără a te uita înapoi. Nimic nu te ţine într-un loc. Foloseşti orice, te bucuri de orice, dar rămâi stăpân, nu sclav.

Osho

Nu uita niciodată că eşti unic. Nu uita niciodată că, dacă nu ar fi fost nevoie ca tu să exişti pe acest pământ în unicitatea ta, nu ai fi fost aici de la bun început. Şi nu uita niciodată, oricât de copleşitoare ţi s-ar părea provocările şi problemele vieţii, că o singură persoană poate face diferenţa în această lume s-au produs întotdeauna datorită unei persoane. Aşa că fii acea persoană.

B. Fuller

…totul îi poate fi luat omului cu excepţia unui singur lucru: ultima dintre libertăţile umane – cea de a-şi alege atitudinea în orice fel de circumstanţe, de a-şi alege propria cale.

Frankl Viktor

Dacă vrem să reaprindem scânteia inovației și a pasiunii, trebuie să reumanizăm munca. Dacă și când faptul că le provocăm rușine angajaților devine un stil de a conduce o firmă, implicarea acestora dispare. Atunci când eșecul nu e tolerat sub nici o formă, nu ne putem aștepta ca angajații să învețe, să fie creative și inovatori.

Brene Brown

Admir întotdeauna ocolurile prin spațiu și timp pe care le face destinul, ca și cum n-ar vrea să ajungă mai devreme la punctul de întâlnire stabilit, se mai plimbă puțin prin împrejurimi și abia când se apropie ora revine, cu ochii pe ceas, la locul în care fusese deja, de la bun început.

Ioana Pârvulescu

Cu cât devii mai tăcut, cu atât vei auzi mai mult.

Baba Ram Dass

Când stai jos pe un deal sau te întinzi sub copaci într-o pădure ori stai tolănit cu picioarele pe pietrişul de pe malul unui izvor de munte, marea uşă, cea care nu arată ca o uşă, se deschide.

Stephen Graham

Dacă ceva ce faci nu merge, a continua să-l faci nu va da rezultate mai bune.

Autor necunoscut

Încetineşte, iar tot ceea ce urmăreşti se va întoarce şi te va ajunge din urmă.

John De Paola

Frica de eşec ne frânge creativitatea, ne limitează posibilităţile, creează o presiune imensă asupra noastră şi ne face să fim tot timpul tensionaţi. Aşa că, în mod ironic, lupta cu competiţia ne diminuează nivelurile de performanţă, în loc să le eleveze. Soluţia e simplă: concentrează-te pe ceea ce poţi face tu mai bine.

Robin Sharma

Undeva, îngropată adânc în fiecare dintre noi, este o chemare către scop. Nu e întotdeauna raţională, nu e mereu clar delimitată, şi uneori pare chiar absurdă, dar cunoaşterea este acolo.

Wayne Dyer

Mai întâi definiți ce anume înțelegeți prin Dumnezeu, iar eu vă voi spune apoi dacă cred în el.

Albert Einstein

Nu circumstanţele sunt acelea care ne creează mulţumirile sau nemulţumirile. Ci noi înşine.

Vivian Greene

Ceea ce vine de la sine, lasă-l să vină. Ceea ce pleacă de la sine, lasă-l să plece.

Paramahansa Yogananda

Dacă nu schimbi direcţia, vei sfârşi prin a ajunge acolo unde te îndrepţi.

Proverb chinezesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: