Cum poți cumpăra mai ieftin produse din farmacii și magazine naturiste?


Odată cu venirea lunilor de toamnă și cu apropierea sezonului rece, tot mai multă lume se confruntă cu disconfortul cauzat de răceli, viroze, gripe. În același timp sunt foarte multe persoane care caută să-și întărească sistemul imunitar folosind diferite produse naturiste în acest sens. Indiferent în care dintre situații te regăsești, trebuie să știi că poți să cumperi atât produse care se eliberează fără rețetă din farmacii, cât și produse naturiste, la prețuri mult mai avantajoase decât în farmaciile sau magazinele naturiste din orașul tău.

În ultimii 7-8 ani de zile pe cât posibil am evitat folosirea produselor și a medicamentației având în rândul ingredientelor elemente obținute prin sinteză chimică. Din acest motiv am înlocuit folosirea produselor precum paracetamol, aspirină sau antibiotice cu produse din elemente naturale. În acest sens am optat pentru produse precum Biosept, Biomicin Forte, Sinupret, Tonsipret sau Aspirină organică. Toate acestea se regăsesc atât în farmacii, cât și în multe magazine naturiste.

Comandă din farmacii online pentru prețuri mai avantajoase

Ceea ce am remarcat a fost faptul că în farmaciile fizice produsele sunt mult mai scumpe comparativ cu farmaciile online. Și vorbesc despre aceleași lanțuri de farmacii. În contextul scumpirilor din ultimele luni, varianta de a cumpăra anumite tratamente naturiste la prețuri mai mici chiar și cu 35-40% înseamnă fără doar și poate o economie importantă.

Reclame

Am observat faptul că dacă alegi să comanzi din farmaciile online, poți face o economie semnificativă chiar și pentru câteva produse. Căutând un produs pe Internet, am observat că este disponibil la farmacia Dr.Max. Când am mers în farmacie, prețul era semnificativ mai mare. Spre exemplu pentru produsul Sinupret (produs pentru eliberarea sinusurilor) în farmacia fizică Dr. Max prețul era undeva în jur de 44 RON (cu tot cu reducerea cu cardul de „fidelitate”).

În schimb pe farmacia online Dr.Max prețul era de aproximativ 34 RON. Mai mult, când am căutat același produs la alte farmacii, am găsit pe farmacia HelpNet la prețul de cca. 32 de RON. În condițiile în care atunci când cumpăr îmi place să achiziționez 3-4 pachete pentru a avea și în situațiile în care călătoresc, vorbim despre o economie de cca. 40-50 de RON doar pentru un produs.

Faptul că prețul afișat pe site-urile farmaciilor online diferă față de prețul din farmaciile fizice este menționat chiar în dreptul produselor. Altfel spus, clienții sunt informați că atunci când aleg să cumpere din online vor beneficia de un alt preț față de cel din farmaciile fizice.

Marele avantaj în cazul comenzilor plasate în farmaciile online pentru farmacia Dr.Max și farmacia HelpNet este că nu există costuri pentru livrare dacă comanda este solicitată în cea mai apropiată farmacie. Cu alte cuvinte, poți comanda chiar și 1-2 produse, iar suma comenzii poate fi de doar 20-30 de RON, fără a avea de plătit transportul.

Dacă comenzile plasate online depășesc o anumită sumă (de cele mai multe ori 200 de RON), atunci poți comanda direct acasă fără a plăti transportul. Astfel beneficiezi de prețuri mai avantajoase la produsele de care ai nevoie din farmacie, dar în același timp nu trebuie să suporți costul transportului. Plata se poate face direct cu cardul sau atunci când ridici comanda din farmacia selectată pentru livrarea comenzii.

Prețuri avantajoase în magazinele online cu produse naturiste

Aceeași situație o regăsim și pentru produsele naturale și organice din magazinele naturiste. Dacă alocăm timp pentru a face o comparație între prețurile pentru majoritatea produselor, vom putea remarca faptul că și în cazul acestora prețurile sunt mult mai avantajoase în magazinele online care comercializează astfel de produse.

Reclame

Uneori se întâmplă să am nevoie de un anumit produs naturist și atunci aleg să merg în cele mai apropiate astfel de magazine fizice, pentru a nu mai aștepta comanda. Spre exemplu am observat produse marca Dried Fruits care sunt mai scumpe în magazinele fizice de la 50% până la 200%. Chiar și ceaiurile sau alte produse naturiste de la Alevia, Fares, Dacia Plant sau Herbagetica sunt mai scumpe în magazinele naturiste.

În schimb putem folosi diferite magazine naturiste online. Personal folosesc apelez frecvent la magazinul Biosano sau magazinul online Dried Fruits pentru a comanda cele mai multe dintre produsele naturale și cele din gama de medicamentație naturistă. De multe ori costul cu transportul este gratuit pentru sume de peste 69 de RON, iar dacă nu poți beneficia de astfel de promoții pentru transport, gratuitatea transportului este obținută pentru sume de peste 150-200 de RON. Mai mult, numeroase promoții la sute de produse pot să te ajute să obții prețuri chiar mai avantajoase pentru produsele de care ai nevoie.

Remarci finale

Dacă până acum nu ai folosit frecvent farmaciile online sau magazinele naturiste online pentru a cumpăra anumite produse de care ai nevoie sau pe care le folosești pentru întărirea imunității și a organismului, ai în vedere această variantă. Este foarte simplu să plasezi o comandă online, de multe ori nefiind nevoie nici măcar de crearea unui cont (excepție face farmacia HelpNet).

Acest articol își propune să ofere un pont pentru a cumpăra la prețuri mai avantajoase o mare varietate de produse care se regăsesc în farmaciile și magazinele naturiste fizice. În măsura în care ai cunoștință de alte farmacii online sau de alte magazine naturiste care pot fi o opțiune pentru prețuri avantajoase, nu ezita să lași un comentariu la acest articol. În încheiere te invit să spui și altora despre această posibilitate de a beneficia de prețuri mai avantajoase și să distribui acest articol pentru a ajunge la cât mai multe persoane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: