Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (43)


Zilnic suntem asaltați de mesaje sub diferite forme. De foarte multe ori respectivele mesaje ne hrănesc frica, teama și lipsa de încredere. Pe de altă parte pentru a putea evolua și crește avem nevoie de gânduri pozitive și care să ne sprijine visurile cele mai mărețe. Pentru a contrabalansa numeroasele mesaje de frică și încărcate de negativitate, îți las în ceea ce urmează câteva gânduri care să îți poarte pașii în călătoria ta pentru a depăși orice limită din viața ta.

Fiecare experiență prin care ai trecut îți dă putere, curaj și încrederea de a continua fără teamă. Îți spui: Dacă am trecut prin ce am trecut, pot să depășesc și momentul următor…Trebuie să îndrăznești acolo unde crezi că nu e posibil.

Eleanor Roosevelt

Curajul este, la fel ca și iubirea, cel mai mare dar. Toți suferim înfrângeri – dar dacă acceptăm pierderea cu seninătate și învățăm din ea și încercăm iar și iar, în cele din urmă vom găsi împlinirea.

Rosanne Ambrose-Brown

…dacă îți dorești cu ardoare ceva, poți să îl obții. S-ar putea să necesite multă răbdare, multă muncă, zbatere și mult, mult timp; dar se poate. Şi toată această neștirbită credință este doar preambulul oricărei provocări, fie artistică, ori de altă natură.

Margo Jones

Când o persoană se află jos în lumea aceasta, un gram de ajutor este mai bun decât un kilogram de predică.

Edward Bulwer-Lytton

Cel care este bun la fabricat scuze este rareori bun la altceva.

Benjamin Franklin

Nimeni nu te încurajează să fii liber şi independent şi să dezvolţi la maximum potenţialul tău. Pentru că nu ai mai fi o oaie ascultătoare şi nu ai mai pune botul la toate prostiile lor.

Pera Novacovici

Există oameni care, mânaţi de dorinţa de a cunoaşte totul, uită să iubească.

Stendhal

Dragostea este un teritoriu enorm. Sufletele mici nu-l pot păstra.

Paul Louis Lampert

Uneori când ai impresia că totul s-a sfârşit, viaţa îţi oferă de fapt un nou început. Totul e să ştii să-l recunoşti şi să-l preţuieşti.

R.P. Evans

Oamenii îşi schimbă sentimentele şi comportarea la fel de repede cum îşi schimbă interesele.

Arthur Schopenhauer

Lumea îşi schimbă părerea tot atât de uşor pe cât se entuziasmează şi îi place să aibă dreptul de a călca în picioare ceea ce mai înainte urcase în slăvi.

Eugene Sue

Fii recunoscător celui care te-a vătămat, căci ţi-a oţelit voinţa. Fii recunoscător celui care te-a înşelat, căci ţi-a lărgit orizontul cunoaşterii. Fii recunoscător celui care te-a abandonat, căci astfel te-a învăţat că nu trebuie să depinzi de nimeni şi de nimic. Fii recunoscător celui care te-a doborât, căci astfel ţi-a întărit capacităţile. Fii recunoscător celui care te-a dojenit, căci astfel ţi-a sporit înţelepciunea. Fii recunoscător tuturor celor care te-au întărit şi te-au desăvârşit.

Lin Kaiting

Niciodată să nu tai un copac în timpul iernii. Niciodată să nu iei o decizie negativă în timpul josnic. Niciodată să nu iei cele mai importante decizii ale tale când ești în cea mai proastă stare de dispoziție. Așteaptă. Ai răbdare. Furtuna va trece. Primăvara va veni.

Robert Schuller

Orice vis poate fi transpus în realitate de oamenii care sunt destul de puternici pentru a crede în el.

George Bernard Shaw

Dacă îți place persoana cu care îți împarți singurătatea, a fi singur nu înseamnă niciodată însingurare, ci e ceva fantastic. Atitudinea ta este că ți s-a dat șansa acum să fii cu această persoană minunată. Dar dacă o consideri inacceptabilă pe persoana cu care îți împarți singurătatea, vei căuta întotdeauna o alta care să umple golul.

Wayne Dyer

Dacă ți-au plăcut aceste gânduri și citate, te invit să le distribui prietenilor tăi. Cu siguranță că fiecare dintre noi am aprecia să primim câte un mesaj încurajator. Niciodată nu avem cum să știm cum un astfel de citat poate schimba direcția vieții unuia dintre noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: