Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (47)


Când pornim într-o călătorie ne putem orienta bazându-ne pe indicatoarele de pe drum, pe hărțile avute la dispoziție sau folosind indicațiile celor din jur. Tot la fel atunci când ne aflăm pe drumul vieții este important să știm care ne sunt „indicatoarele” după care ne stabilim direcția. Citatele motivaționale pot fi acele „indicatoare” care să ne ofere inspirația și sprijin. Te invit să citești 15 astfel de citate în ceea ce urmează, citate care să fie inspirație și motivație pentru perioada în care te afli în acest moment al vieții tale.

Am învățat să nu fiu preocupat de reputația mea, ci de caracterul meu. El depinde de mine, iar eu sunt întotdeauna responsabil de el. Nu pot fi niciodată responsabil pentru cum mă vor percepe ceilalți, deoarece este părerea lor și au dreptul la ea.

Wayne Dyer

Ar trebui să-mi ascult mai des intuiția, că știe ea ce știe.

Andrei Lasc

Secretul este să privim fiecare moment din perspectiva sufletului, nu a minții; să îmbogățim experiența minții cu înțelepciunea, luciditatea și cunoașterea deplină a sufletului.

Neale Donald Walsch

Să lași în urmă lumea cunoscută și să descoperi de fiecare dată o bucată de lume nouă.

Paolo Cognetti

Punctualitatea, rutina și ritmicitatea pot stoarce viața de orice sevă.

Tibi Ușeriu

Marile realizări sunt atinse nu prin putere, ci prin perseverenţă.

Samuel Johnson

Fericirea nu poate fi mutată, reținută, câștigată, folosită sau consumată. Fericirea reprezintă experiența spirituală de a trăi fiecare minut cu iubire, grație și recunoștință.

Denis Waitley

Trebuie să îndrăznesc, fie că izbutesc, fie că nu.

Euripides

Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci.

Maria Tereza

În lipsa unei întrebări bune, nu are cum să apară un răspuns bun.

Clayton Christensen

Credințele limitative sunt, deseori, cele mai mari obstacole în calea progresului personal. Credințele motivante pot deveni cele mai importante resurse ale noastre.

Joseph O’Connor, Andrea Lages

O viață trăită pe pilot automat se conformează răspunsurilor implicite ale majorității. Sper ca nici unul dintre noi să nu mai aleagă vreodată să-și trăiască viața în acest fel. Chiar dacă cei mai mulți dintre noi și-au trăit o parte din viață în acest fel, nu va mai fi nevoie dacă nu vrem.

Neale Donald Walsch

Ca oameni, adorăm să ne fixăm obiective și să ne facem planuri. Este un mod isteț de a ne păstra mintea organizată și de a nu lăsa problemele mărunte de zi cu zi să ne distragă. Dar, când ne fixăm prea mult pe a ne atinge scopurile și pe a ne ține de planurile noastre, ajungem să ne stăm noi înșine în cale. Devenim convinși că noi știm ce e mai bine. Urmărim neobosiți calea ego-ului, acea voce puternică și nechibzuită. Dar o facem cu prețul de a ne tăia comunicarea cu Universul.

Gabrielle Bernstein

Când ne uităm abilitatea de a alege, învățăm să fim neajutorați. Picătură cu picătură, lăsăm să ne fie luată puterea, până când ajungem să devenim o funcție a alegerilor altor oameni – sau chiar o funcție a propriilor noastre alegeri din trecut. Renunțăm, în schimb, la propria putere de a alege. Aceasta este calea neesențialistului.

Greg McKeown

Adevărul mărunt se exprimă prin vorbe; adevărul mare se exprimă prin tăcere.

Rabindranath Tagore

Partajează citatele de mai sus cu prietenii și cunoscuții de pe rețelele sociale folosind butoanele de mai jos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: