Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (51)


Când nu știm încotro să ne îndreptăm, când parcă ne-am rătăcit în parcursul nostru către visul cel mai de preț, orice indiciu sau orice mesaj poate să ne ofere un plus de încredere și de speranță. Citatele regăsite în paginile unor dintre cele mai importante cărți de dezvoltare personală pot reprezenta exact indiciile de care avem nevoie în anumite momente ale vieții. În ceea ce urmează îți las câteva astfel de mesaje menite a te ajuta să găsești speranță, încredere și sprijin pentru a-ți urma drumul spre visul tău.

Fiecare face parte dintr-un univers perfect, care lucrează în armonie, cooperare și dragoste. Nu poți fi niciodată greșit, pentru că ești parte din perfecțiunea Universului!

Wayne Dyer

E ceva în făcutul bagajelor care îmi face plăcere. Nu rulatul hainelor sau aranjatul lor ca la Tetris, cât emoția că plec într-un loc nou. Îmi place urma aia de mister.

Andrei Lasc

Încearcă sa fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.

Albert Einstein

E foarte important să ştii când să vorbeşti şi când să taci.

Seneca

Nu te agita atât, lucrurile cele mai bune se petrec atunci când le aştepţi mai puţin.

Gabriel Garcia Marquez

Daca planul A a eșuat… Nu uita, alfabetul mai are 25 de litere!

Kristelle Tayson

Cel mai bun mijloc de a-ți ține cuvântul este să nu îl dai niciodată.

Napoleon Bonaparte

Tot secretul în viaţă este să îmbătrânim fără a deveni adulţi.

Plutarh

Pe teritoriile necunoscute nu există indicatoare, doar descoperire și explorare. Tu creezi drumul, nu urmezi unul gata făcut.

Gary John Bishop

Atâta timp cât nu încetezi să urci, treptele nu se vor termina; sub pașii tăi care urcă, ele se vor înmulți la nesfârșit.

Franz Kafka

Fii conștient că prima cauză este înăuntrul tău; prima decizie se va lua prin alegerea gândurilor pe care le vei gândi. Orice gândești se va manifesta în viața ta. Gândește doar pozitiv; refuză să accepți circumstanțele negative ca având o realitate finală; ține-te cu dinții de gândurile tale bune; menține această imagine alimentat de credința ta și vei descoperi un univers care-ți dă nelimitat și te recompensează nelimitat, un univers al unei constante aventuri și veșnice iubiri.

Uell S. Andersen

Este ușor să ne măsurăm succesul în funcție de avere, de starea civilă sau de poziția bună la locul de muncă. Dar am învățat că nimic din afara noastră nu ne poate face cu adevărat fericiți. Fericirea vine din interior. Putem să ne bucurăm de succesele din viață, dar trebuie să ne concentrăm asupra celui mai mare succes dintre toate: o viață plăcută și împlinită.

Gabrielle Bernstein

Nu poți înțelege la nivel intelectual, prin analiză și planificare, lucrările magice ale sorții și ale destinului. Trebuie să apari în fața lor cufundându-te în experiența de a fi deschis și receptiv la ceea ce va urma. Chiar și eșecul și pierderea pot duce la noi oportunități rodnice și valoroase.

Colette Baron-Reid

Străduieşte-te să-ţi respecţi vocea interioară şi intuiţia mai mult decât vocea răsunătoare a celor din jurul tău. Trăieşte-ţi viaţa cu un scop. Nu face lucruri fiindcă lumea se aşteaptă să le faci, ci, mai curând, fiindcă au sens pentru tine. Fă-le pentru că ceva din interiorul tău îţi cere să le faci.

Luminiţa D. Saviuc

Cu toții ne dorim ca viața noastră să se schimbe, să devină mai ușoară și mai frumoasă, dar câți dintre noi sunt de acord să se schimbe ei înșiși? Foarte mulți oameni ar prefera ca toți ceilalți să se schimbe, numai ei nu. Realitatea nu funcționează însă așa. Noi putem schimba într-adevăr comportamentul celorlalți oameni față de noi, dar trebuie să începem întotdeauna cu o schimbare în interiorul nostru. În acest scop, noi trebuie să ne schimbăm felul de a gândi, felul în care vorbim și în care ne exprimăm. Numai în acest fel vom putea schimba ceva în viața noastră exterioară.

Louise Hay

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: