Sheraton Plaza – o variantă bună pentru cazare pe cont propriu în Hurghada


Atunci când cauți o variantă de vacanță, Egiptul este una dintre cele mai ofertante în rândul agențiilor de turism din România. Există foarte multe opțiuni sub formă de sejururi în Egipt, iar printre cele mai des căutate destinații se numără și Hurghada. Însă dacă nu îți dorești să petreci timpul într-un resort turistic în Hurghada și preferi călătoriile sau vacanțele organizate pe cont propriu, o variantă bună pentru cazare este Sheraton Plaza.

Principalele motive care recomandă Sheraton Plaza

Sheraton Plaza este un bloc de apartament situat pe Bulevardul Sheraton din Hurghada, la 2 minute de mers pe jos de Hurghada Marina, una dintre cele mai căutate locații din Hurghada. De aici pleacă numeroase excursii și tururi pe Marea Roșie. În același timp Hurghada Marina este locul unde poți găsi diverse baruri, restaurante și magazine.

Bulevardul Sheraton este înțesat de magazine, restaurante, baruri și supermarket-uri. Prin urmare, de îndată ce ieși din blocul de apartamente, vei avea acces la tot ceea ce ai nevoie pentru a găsi mâncare, îmbrăcăminte sau chiar suveniruri. Mai mult, ești la 2 minute de Sherry Street, o pietonală cu foarte multe opțiuni în privința magazinelor și a posibilitățiilor de a găsi mâncare de tip street food, băuturi de tipul sucurilor proaspete sau magazine de haine, bijuterii ori parfumuri.

Reclame

Un alt motiv pentru care Sheraton Plaza este o alegere inspirată îl reprezintă apropierea de numeroase plaje. Indiferent dacă alegi plajele publice sau plajele private ori dacă vrei să mergi pe plaja unui resort, trebuie să știi că ești la câteva minute de multe plaje din Hurghada. Plaja El Sakia este la 5 minute de mers de complexul de apartamente, El Fayroz la 10 minute de mers pe jos, iar Orange Beach spre exemplu la circa 15 minute de mers pe jos.

Chiar la parterul clădirii poți găsi Gomla Market, un supermarket cu foarte multe opțiuni atunci când vine vorba despre produse pentru necesarul zilnic. Poți găsi aici de la mâncare gătită, la diferite produse de patiserie și chiar de cofetărie, până la produse pe care să le gătești în bucătăria apartamentului din Sheraton Plaza, dar și produse de igienă, haine, prosoape și veselă. Apartamentele din Sheraton Plaza sunt de diferite dimensiuni și pot avea 1 sau 2 camere, fiecare sau majoritatea având balcon.

Există întotdeauna personal de securitate la intrarea în blocul de apartamente. În același timp ai acces la o piscină interioară privată și care poate fi folosită de către locatarii imobilului. Condițiile sunt bune în apartamente și există dotări pentru a putea locui ca și acasă: mașină de spălat, plită, cuptor cu microunde, aer condiționat, minimum de veselă sau uscător de rufe.

Combinația între viața locală și aerul unei stațiuni turistice estivale

Dacă vrei să descoperi Hurghada și stilul de viață local, atunci Sheraton Plaza poate fi alegerea potrivită. În ciuda faptului că mulți turiști care vin în Egipt caută să evite să aiba contact cu oamenii locului și cu stilul lor de viață, alegând să petreacă timp exclusiv în resorturi și în tururi organizate de agențiile de turism, există numeroși călători și turiști care își doresc tocmai să facă cunoștință cu stilul de viață local.

Sheraton Plaza este o alegere perfectă în acest sens. Este poziționat într-o locație foarte bună a stațiunii Hurghada, aproape de cele mai importante puncte pentru străinii care ajung în Hurghada, dar în același timp poți lua contact cu viața locală. Indiferent dacă mergi la plajă, la restaurante, la supermarket-uri sau dacă vrei să mergi în piață și nu alegi să mergi cu taxiul sau cu Uber-ul, vei avea contact cu oamenii care trăiesc zilnic aici.

Reclame

Este adevărat că nu vei avea peisajul luxos și elegant al resorturilor atunci când vei ieși din clădirea de apartamente Sheraton Plaza. Însă din moment ce nu cauți acest lucru și vrei o călătorie pe cont propriu, pentru a experimenta viața locală, faptul că la ieșirea din blocul de apartamente vei avea inclusiv imaginea unor blocuri mai puțin aranjate sau vei găsi mizerie pe stradă nu trebuie să te surprindă.

Chiar dacă peisajul nu este unul de vacanță precum în resorturile destinate exclusiv turiștilor, Sheraton Plaza îți oferă posibilitatea de a cunoaște stilul de viață, cultura și aspecte sociale din viața egiptenilor, într-una dintre cele mai importante stațiuni de la Marea Roșie.

Din acest motiv consider că Sheraton Plaza este o combinație perfectă pentru avea condiții bune sau chiar peste standardele din Egipt în privința facilităților și a curățeniei, în timp ce ai acces la tot ceea ce ai nevoie pentru timpul pe care îl vei petrece în Hurghada, luând în același timp contact cu viața locală și cu anumite aspecte culturale specific egiptene.

Prețuri avantajoase pentru cazarea în Hurghada

La toate motivele pentru care poți lua în considerare Sheraton Plaza atunci când vine vorba despre cazarea pe cont propriu în Hurghada se adaugă și prețurile avantajoase. Mai ales dacă alegi să iei legătura direct cu proprietarii de apartamente din acest complex de apartamente.

Reclame

Prețurile pe noapte variază între 13 și 17 USD cu cheltuieli incluse. Desigur, pentru o ședere mai scurtă prețurile pot crește ușor, tot la fel cum pentru o ședere mai mare de 1 lună prețurile pot fi mai mici. De asemenea, momentul în care mergi în Hurghada poate influența prețul per noapte pentru un apartament în Sheraton Plaza.

În cele 2 săptămâni petrecute în Hurghada am locuit într-un apartament din Sheraton Plaza și ne-am simțit ca acasă în timpul petrecut aici. Practic nu am avut nevoie să folosim foarte des transportul în comun sau taxi ori Uber, majoritatea facilităților de care aveam nevoie fiind la câteva minute de mers pe jos. Tot la fel, disponibilitățile în privința petrecerii timpului liber era numeroase în apropiere de acest complex de apartamente.

Cuvinte de încheiere

În condițiile în care ești interesat(ă) de o călătorie pe cont propriu și de o cazare în afara resorturilor turistice, poți să ai în vedere varianta unui apartament în Sheraton Plaza. Mai mult, poți chiar să alegi să investești într-un apartament în acest bloc de apartamente, fie pentru a avea propriul apartament de vacanță la Marea Roșie, fie pentru a-l închiria turiștilor români sau de alte naționalități.

În măsura în care îți dorești să găsești o cazare direct la proprietar sau chiar să investești într-un apartament în Sheraton Plaza – Hurghada, poți folosi formularul de contact de aici și vei primi informațiile de care ai nevoie pentru închirierea unui apartament sau pentru cumpărarea unuia.

Un comentariu la “Sheraton Plaza – o variantă bună pentru cazare pe cont propriu în Hurghada

  1. Pingback: Sfaturi utile când călătorești în Egipt pe cont propriu | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: