Cartile – un cadou ideal pentru cei dragi de sarbatori

Carte cu personalitate

Luna cadourilor este foarte aproape și fie că vorbim despre un cadou de Moș Nicolae, fie că vorbim despre cadourile din perioada Sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi caută să ofere daruri celor dragi astfel încât aceste daruri să stârnească bucurie persoanelor dragi din viața noastră. Chiar dacă foarte multă lume alege să investească sume foarte mari pe cadouri scumpe, considerând că valoarea în bani a unui cadou este foarte importantă, personal am ales în urmă cu ceva timp să ofer sub formă de cadou diferite cărți de citit.

Dacă vrei să faci un cadou personalizat, care să se potrivească perfect persoanei dragi căreia vrei să îi faci un cadou special de sărbătorile care bat la ușă, atunci cărțile de citit pot fi alegerea ideală. Oferta de cărți este atât de variată încât oricând poți găsi o carte personalizată pentru fiecare dintre cei dragi, fie că vorbim despre o carte pentru iubit, fie că ne referim la o carte pentru iubită sau o carte pentru mama.

Chiar dacă atunci când cei dragi vor deschide cadoul găsit în ghetuțele pregătite pentru Moș Nicolae sau cadourile găsite sub bradul de Crăciun s-ar putea să murmure printre dinți că cineva îi pune să citească, mai ales dacă știi că nu este o pasiune a lor, mesajul cărților oferite ca și cadou personalizat cu mesaj direct pentru cei dragi va contribui la dezvoltarea personală a acestora, fie că vorbim despre adulți, fie că vorbim despre copii.

Reclame

Ți-e teamă că aceste cărți nu vor fi bine primite? Foarte posibil, pentru că lumea spune că nu prea mai are timp de citit (deși dacă ar căuta timp ar găsi pe undeva, în defavoarea timpului petrecut la televizor sau pe Facebook).

Dar atunci când vor fi citit cartea respectivă și le va schimba viața sau le va oferi destinația pentru viitorul concediu, destinație pe care altă dată ar fi căutat-o zile în șir sau ar fi avut multe discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, atunci cu siguranță îți vor mulțumi și vei simți aprecierea celor dragi. Mai mult decât atât, se prea poate ca acea carte să îi ajute pe cei dragi să găsească drumul spre succes și astfel să ai o contribuție importantă la îmbunătățirea vieții celor dragi.

Povestea mea cu cărțile este de foarte mulți ani și de ani buni îmi fac cadou teancuri de cărți. Iar de câțiva ani am început să ofer în dar diferite cărți persoanelor dragi, fie că vorbim despre cadouri pentru ziua de naștere sau cadouri cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Din perspectivă personală consider că există suficiente argumente pentru care o carte este un cadou ideal.

Fiecare carte oferită cadou poate contribui acum sau peste ani la creșterea persoanei respective și chiar dacă prețul în bani este mult mai mic decât alte cadouri scumpe, valoarea este mult mai mare. Ce cărți ofer cadou? Ei bine, aici depinde de persoana căreia aleg să îi dăruiesc o carte cadou. De obicei caut sa ofer un cadou personalizat, adică o carte care se potrivește perfect cu ceea ce simt că ar oferi un imbold persoanei respective pentru a face un pas înainte sau o carte care să ajute la descoperirea unor noi destinații de călătorie.

Dacă totuși crezi că o carte clasică nu va fi citită, atunci poți opta pentru un cadou personalizat și cu un impact mult mai rapid și mai eficient. Poți alege foarte bine un cadou personalizat sub forma unei cărți de amintiri în care să inserezi fotografii dragi pentru persoana căruia îi faci cadoul respectiv, dar și cu citate și cuvinte din cărțile pe care ai fi dorit ca persoana respectivă să le citească.

Reclame

Astfel vei avea certitudinea că mesajul va ajunge la destinație și fiind însoțit de fotografii care să îi trezească emoții puternice mesajul respectiv va fi perceput mult mai rapid. Mai departe, fiecare alege pentru sine dacă urmează mesajul primit în dar sau nu. Astfel de cărți de amintiri care pot fi personalizate pot fi găsite la Carte cu Personalitate.

Conceptul Carte cu Personalitate îți oferă posibilitatea de a personaliza o carte pentru iubită sau o carte pentru mama cu fotografiile pe care tu le alegi, dar și cu mesajele pe care îți dorești să ajungă la persoana dragă din viața ta. Iată o idee excelentă pentru a oferi o carte personalizată sub formă de cadou de Sărbători pentru persoanele dragi.

În speranța că acest articol redactat pentru SuperBlog 2019 îți va oferi o idee pentru cadourile pentru cei dragi cu ocazia Sărbătorilor care bat la ușă, îți doresc multă inspirație pentru alegerea fotografiilor potrivite și a mesajelor pentru acea carte personalizată pe care o vei oferi ca și cadou.

2 comentarii la “Cartile – un cadou ideal pentru cei dragi de sarbatori

  1. Pingback: 5 greseli pe care oamenii le fac atunci cand cauta sa daruiasca un cadou | Laurentiu Artugyan

  2. Pingback: Pagini pentru calatorie | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: