Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (3)

Ganduri calatorie dincolo de limite-3

Fie ca săptămâna care începe astăzi să îți scoată în cale acele persoane și acele situații care să te îndrume către cea mai bună versiune a ta, iar mesajele și gândurile următoare să fie sursă de inspirație și motivație.

Alan Cohen quote

Teama te face slab, iar credința puternic. În fond, ce altceva este credința dacă nu conștiința a ceea ce ești cu adevărat? Ai încredere în ființa ta interioară și nimic din afară nu te poate atinge!

Alan Cohen

Krishnamurti quote

Frica este una dintre cele mai mari probleme inerente vieţii. O minte care este cuprinsă de frică trăieşte confuzie, în conflict şi de aceea devine violentă, deformată şi agresivă. Nu îndrăzneşte să se îndepărteze de propriile sale şabloane de gândire, iar aceasta dă naştere la ipocrizie. Până ce nu vom fi liberi de frică, chiar dacă ne-am urca pe cel mai înalt munte, chiar dacă am născoci tot felul de zei, vom rămâne întotdeauna în întuneric.

Krishnamurti

Jacques Salome quote

De-a lungul vieții, părăsim și suntem părăsiți. Trebuie să renunțăm la o bună parte din ce iubim. Pierderea pare a fi prețul pentru a crește în viață. Şi totodată este sursă pentru cele mai multe dintre progresele noastre.

Jacques Salome

Alan Cohen quotes

Mintea fragmentează, în timp ce inima uneşte.

Alan Cohen

Oprah Winfrey quote

Câteodată să merg mai departe mă înspăimânta. Dar am învăţat mereu că adevărata semnificaţie a curajului este să te temi, apoi, cu genunchii tremurând, să păşeşti mai departe. Să faci o mişcare îndrăzneaţă este singura modalitate de a avansa spre cea mai mare viziune pe care universul o are pentru tine.

Oprah Winfrey

Robin Sharma quote

Ţine minte, viața nu-ți dă întotdeauna ceea ce ceri, dar îți dă întotdeauna ceea ce ai nevoie.

Robin Sharma

Wayne Dyer quote

Nu ştiam cum avea să iasă, dar am urmat cunoaşterea lăuntrică şi n-am regretat niciodată!

Wayne Dyer

Osho quote

Când începi să devii responsabil faţă de tine însuţi, începi să renunţi la feţele tale false. Ceilalţi încep să fie deranjaţi, fiindcă ei au avut mereu aşteptări, iar tu le-ai îndeplinit mereu cerinţele. Acum simt că începi să devii iresponsabil.

Osho

Tony Robbins quote

Cu cât ai mai multe reguli despre cum trebuie sa fie oamenii, despre cum trebuie să arate viața ta ca să fii fericit, cu atât vei fi mai nefericit.

Tony Robbins

Robin Sharma quotes

Poate că toată această imperfecţiune a vieţii mele era de fapt perfectă – totul s-a desfăşurat exact aşa cum a fost menit să se desfăşoare, iar pe scară largă, făceam parte dintr-un plan pe care eu nu reuşeam să îl văd. Poate, toate imperfecţiunile mele erau tot atâtea oportunităţi pentru mine, ca om, să evoluez. Gândurile acestea m-au relaxat şi mi-au adus un sentimente de uşurare.

Robin Sharma

Howard C. Cutler, Dalai Lama quote

Dacă problema are o soluție, nu are rost să mă îngrijorez. Dacă nu are nici o soluție, iarăși nu are rost să mă îngrijorez.

Howard C. Cutler, Dalai Lama

George Eliot quote

Nu este niciodată prea târziu să fii cine ai fi putut fi.

George Eliot

Alan Cohen quote

Avem un rost pe Pământ și trebuie să-l împlinim. Nu plecăm cu nicio zi mai devreme sau mai târziu decât ne este rostul. Așadar, nu trebuie să-i acordăm morții prea multă atenție, ci s-o considerăm evoluția firească a ciclului vieții, cea care ne stimulează să ne petrecem bine timpul aici, pe Pământ.

Alan Cohen

Brené Brown quote

În loc să stăm pe margine, să judecăm și să împărțim sfaturi, trebuie să îndrăznim să ne arătăm și să ne lăsăm văzuți de ceilalți. Asta înseamnă să fii vulnerabil. Asta înseamnă să ai un curaj fără limite.

Brené Brown

Lydia Flem quote

Sunt momente de profundă schimbare interioară. Ele ne împing să parcurgem cărări niciodată bătute până atunci, să redeschidem drumuri slab semnalizate, să îndrăznim să surmontăm obstacolele care ne par imposibil de înfruntat. Ele ne duc dincolo de noi înșine.

Lydia Flem

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: