Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (6)


La începutul unei noi săptămâni îți doresc multă inspirație și mult curaj să pășești cu încredere în direcția visului tău! Sper ca în citatele și gândurile de mai jos să găsești cuvinte care să te însoțească în călătoria acestei săptămâni și să te ajute să mergi dincolo de ceea ce consideri a fi limite.

Ziua în care decizi să nu mai ceri lucrurile care îţi plac, ci, în schimb, să înveţi să-ţi placă lucrurile care se întâmplă este ziua în care devii matur.

Osho

Ai trăit 75 de ani sau ai trăit un an de 75 de ori?

Wayne Dyer

Toată supărarea este rezultatul presupunerii tale că ştii cum ar trebui să fie viaţa. Încerci să înghesui oameni şi întâmplări în modelul tău; atunci când acestea nu încap în el, te simţi dezamăgit, frustrat şi furios. Dar ideea ta despre cum ar trebui să fie viaţa este doar ideea ta.

Alan Cohen

Nu putem produce suferință pentru noi înșine fără a-i face să sufere și pe ceilalți, și nici nu-i putem face să sufere pe alții fără a suferi noi înșine.

Sharon Salzberg

Fii hotărât să-ți trăiești propria viață, nu cea pe care încearcă să ți-o impună societatea.

Marius Mihai Lungu

Și toată viața e ca un ocean, în care oamenii vin și pleacă la fel ca valurile. Și-i minunat să ne bucurăm de prezența lor, atât cât îi avem alături, iar când decis să plece – să ne bucurăm și atunci, chiar dacă e greu.

Andrei Lasc

Este răspunderea mea să mă îndepărtez de tot ceea ce îmi face rău. Este răspunderea mea să mă apăr de toți cei care îmi fac rău. Este răspunderea mea să am control asupra a ceea ce mi se întâmplă și să știu partea mea de participare la ce se întâmplă.

Jorge Bucay

Schimbarea nu se petrece când cineva anunță un plan. Schimbarea începe din interiorul unui sistem, când o mână de oameni observă că nu mai pot tolera sau când se lasă inspirați de visul cuiva.

Margaret J. Wheatley

Oameni potriviţi vor apărea numai atunci când sunteţi pregătiţi şi dispuşi să îi primiţi. Ei au fost mereu acolo. Sunt acolo chiar acum. Vor fi întotdeauna acolo.

Wayne Dyer

Nu e treaba ta să judeci parcursul altui suflet. Treaba ta este să decizi cine ești tu, nu cine a fost sau n-a reușit să fie celălalt.

Neale Donald Walsch

Pentru mulți oameni, schimbarea reprezintă un mare stres. Când se simt mai bine, lucrurile se schimbă și nu mai știu unde se află. Dacă învățăm să înțelegem nepermanența și să parcurgem o schimbare cu mai multă înțelegere, atunci o putem vedea ca pe o provocare, nu neapărat ca un obstacol.

Daniel Goleman

Am avut dintotdeauna neastâmpărul drumului, curiozitatea de a vedea ce se întâmplă de partea cealaltă a gardului, ce e dincolo de orizont, cum trăiesc oamenii în alte părți ale lumii, cum se îmbracă, cum gândesc, ce mănâncă. Nevoia de a vedea pe viu ruine de imperii, civilizații apuse ori înfloritoare, conspirația timpului împotriva creațiilor triumfătoare și unice ale naturii.

Carmen Firan

Cum am putea să fim liberi, dacă rămânem legați de casa noastră ca o stridie de stânca ei, pradă rutinei și plictisului? Plecați pentru propria dumneavoastră plăcere, nu pentru a vă întoarce acasă cu suvenire de doi bani bucata și gata să faceți comparații șovine.

Dominique Loreau

Ciclul descendent este absolut esențial pentru realizarea spirituală. Trebuie să ai un eșec profund la un anumit nivel sau să trăiești o pierdere sau o durere profundă ca să te simți atras către dimensiunea spirituală. Sau poate că, la un moment dat, succesul însuși a devenit gol și lipsit de sens și astfel s-a transformat în eșec. Eșecul se află ascuns în fiecare succes și succesul în fiecare eșec.

Eckhart Tolle

Să-l iubim pe celălalt pornind de la împlinirea noastră și nu de la lipsurile noastre.

Jacques Salome

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: