Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (10)


De cele mai multe ori mesajele de care avem nevoie ajung la noi în moduri în care nu ne așteptăm. Pentru că în cărțile pe care le-am citit în ultimii ani am dat peste o mulțime de mesaje care mi-au îndrumat pașii în călătoria mea, în ceea ce urmează poți descoperi câteva mesaje care să îți fie inspirație în călătoria vieții tale.

Unde m-a adus, deci, călătoria mea spirituală? Am fost călăuzită către o viață care depășește cu mult chiar și visurile mele cele mai îndrăznețe. Am mers foarte ‚departe’, într-o lume exterioară, a propriilor proiecții, pentru a mă întoarce, în cele din urmă, în mine însămi și a accepta că singura percepție adevărată este fericirea. Călătoria m-a călăuzit înapoi acasă.

Gabrielle Bernstein

Eliminarea aspectelor neesențiale înseamnă să spui nu cuiva. Des. Înseamnă să forțezi așteptările sociale. Pentru a face asta bine, e nevoie de curaj și compasiune. Așadar, eliminarea aspectelor neesențiale nu înseamnă doar disciplină mentală. Înseamnă disciplină emoțională, necesară pentru a spune nu presiunii sociale.

Greg McKeown

Dacă te vei lăsa în voia aventurii și vei avea încredere în Busola Spiritului ce îți aparține, atunci harta va începe să aibă sens și se vor revela noi căi.

Colette Baron-Reid

Lucrul care mă impresionează referitor la această trezire întru schimbare este capacitatea anumitor persoane de a rezona la un cuvânt, la o frază, la un aforism care, întocmai ca o bucată de puzzle, va veni și se va așeza la locul potrivit, în povestea vieții lor și va scoate la iveală o mulțime de lucruri rămase nerostite, va da un sens unui eveniment, va elibera energii sau va trezi întrebări.

Jacques Salome

Arta supraviețuirii e posibilă doar atunci când te duci în locuri în care n-ai ce căuta, orientare prin dezorientare. Pentru că toate pustietățile de pe lumea asta se află, la urma urmei, doar în noi înșine.

Reinhold Messner

Viața este aventură pură și, cu cât ne dăm mai repede seama de asta, cu atât mai repede vom putea să o tratăm drept o artă.

Maya Angelou

Peste douăzeci de ani vei fi mai dezamăgit de lucrurile pe care nu le-ai făcut decât de lucrurile pe care le-ai făcut.

Mark Twain

Suntem prea mulți cei care trăim adăpostiți în portul liniștit al lucrurilor cunoscute. De douzeci de ani, același mic dejun. De douăzeci de ani, același drum cu mașina până la serviciu. De douăzeci de ani, aceleași conversații. De douăzeci de ani, aceeași gândire. E grozav dacă te face fericit. Dar eu nu cunosc pe nimeni care să trăiască în felul acesta și să fie fericit. Dacă vei continua să faci ce ai făcut și până acum, vei obține în continuare ce ai obținut și până acum.

Robin Sharma

Mergi cât de departe vezi cu ochii. Când vei ajunge acolo, vei putea să vezi și mai departe.

Thomas Carlyle

Nu, nu vreau să îmi găsesc un job bine plătit pentru care să stau la birou 8 ore pe zi. Nu vreau să trăiesc în weekenduri. Nu vreau ca viața care urmează să fie liniară: master + job, căsătorie, copii, casă, mașină, rată la bancă, concediu la mare, pe care îl dorm sau îl beau, pensie petrecută în fața televizorului sau la grătare și o moarte liniștită urmată de certuri pentru moștenire.

Simina Cernat

Competiția încearcă să te facă să fii la fel ca. Creativitatea încearcă să te facă să fii diferit de. Competiția îi face pe toți oamenii după același calapod. Creativitatea face ca fiecare individ să fie o altă parte din Dumnezeu.

Uell S. Andersen

…eu mi-am ascultat aproape întotdeauna propriile impulsuri, plătind prețul pentru alegerea „celui mai puțin bătut” drum și pentru rezistența în fața aculturației, așa că ar fi cumva ipocrit din partea mea să îți spun acum să faci cum zic eu și să-mi urmezi regulile.

Wayne Dyer

Orice cale este doar o cale, și să renunți la ea, dacă asta îți spune inima, nu reprezintă niciun afront la adresa ta sau a altora.

Carlos Castaneda

Ai încredere că deții toate răspunsurile, toate resursele și toate cunoștințele pentru a fi prezent în această viață plenar și cu putere.

Gabrielle Bernstein

Ar trebui să fim recunoscători pentru toate situațiile care ne fac să ne simțim cel mai inconfortabil, deoarece fără ele nu am ști că există ceva în noi care nu este vindecat.

Kenneth Wapnick

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: