Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (11)


La începutul unei noi săptămâni îți doresc să găsești curajul, motivația și îndrumarea înspre visul tău cel mai de preț. Și sper ca aceste gânduri să te ajute să îți depășești limitele și să reușești să găsești mesajul sau mesajele care să îți răspundă grijilor, temerilor sau dubiilor cu care te poți confrunta în viața ta în acest moment.

Cele mai importante lucruri în viață sunt cele pe care le faci, nu cele pe care le ai.

Reinhold Messner

Vremurile bune nu te fac mai bun. Te fac mai lent, mai mulțumit de tine însuți și mai somnoros. A rămâne în zona de siguranță – a circula mecanic prin viață – nu a făcut pe nimeni niciodată mai măreț.

Robin Sharma

Așteaptă și acceptă. Cunoaște și experimentează. Fii optimist și recunoscător. Pentru că mărețele legi ale atracției și creației sunt legi ale armoniei și nu-și divulgă niciodată secretele celor care bat cu forță la ușă.

Uell S. Andersen

Logica, frica și limitările ne taie conexiunea cu posibilitățile creatoare și cu călăuzirea universală. Odată ce ne lăsăm în voia adevăratei noastre puteri, miracolele încep să curgă.

Gabrielle Bernstein

Eliberează-te din lanțurile care te-au ținut legat de normalitate. Și părăsește gloata fără să stai pe gânduri. Dacă urmezi gloata, singurul loc în care vei ajunge este ieșirea. Scoate la suprafață tot ce ai mai bun în tine. Ia-ți angajamentul pentru excelență. Devino colosal de ingenios și afișează-ți public pasiunea. Lumea ar putea să-ți spună că ești diferit, ciudat sau de-a dreptul nebun. Dar te rog să nu uiți că, la început, lumea a râs de toți marii lideri. Acum îi venerează.

Robin Sharma

Deschiderea care vine odată cu renunțarea la frici creează porți uimitoare spre lumi despre care nici nu știai că există.

Simina Cernat

Răbdarea infinită implică o siguranță absolută că ceea ce ți-ar plăcea să manifești va apărea , într-adevăr, în perfectă ordine și exact la timp.

Wayne Dyer

Crede că viața merită trăită, și credința ta te va ajuta să creezi acel fapt.

William James

Dacă ați ști Cine merge cu voi pe calea pe care ați ales-o, frica n-ar fi posibilă.

Curs de miracole

Acum nu mai stăm să privim stelele și să ne întrebăm ce o să fie, acum bifăm punct cu punct pe o listă nesfârșită cu treburi de rezolvat. Să visezi și doar să fii au fost date la o parte și înlocuite cu să faci. Stăm afară cu ochii lipiți de telefoanele noastre inteligente, verificăm mesajele primite și căutăm temperatura cu aplicații noastre meteo, în loc să simțim pe piele căldura soarelui și adierea vântului.

Alberto Villoldo

Starea ta mintală ar trebui să rămână întotdeauna una de calm. Chiar dacă apare vreo senzație de neliniște, așa cum îți este deseori hărăzit în viață, ar trebui să fii mereu calm. Ca un val care se ridică din apă și se descompune înapoi în apă, aceste tulburări sunt de scurtă durată, așadar nu ar trebui să-ți afecteze atitudinea mintală de bază. Dacă îți păstrezi calmul, tensiunea arterială, pulsul etc. rămân în limite normale și, în consecință, sănătatea ta se va îmbunătăți.

Dalai Lama

Eu nu cred în miracole. Mă bazez pe ele.

Yogi Bhajan

Dezordinea are un impact profund asupra stării noastre de bine emoțional, mental, fizic și spiritual. Ordinea eliberează energie vitală, ceea ce sporește claritatea mentală, inspirația și chiar capacitatea noastră de a câștiga!

Gabrielle Bernstein

Calea esențialistului respinge ideea conform căreia putem curpinde totul. Îți cere, în schimb, să te lupți cu compromisuri reale și să iei decizii dificile. În multe cazuri, putem învăța să luăm o singură dată decizii care fac cât o mie de decizii viitoare, astfel încât să nu ne epuizăm punând aceleași întrebări iar și iar.

Greg McKeown

Ciclurile naturii învață și lecția răbdării. Primii muguri ai primăverii nu trebuie grăbiți. Ei vor îmboboci și vor da în floare la timpul potrivit, niciun moment mai devreme, așa că nu are niciun rost să încerci să grăbești ritmul.

Colette Baron-Reid

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: