Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (25)


Când ne oprim din alergarea continuă cu care am fost învățați să trăim, realizăm care sunt lucrurile cu adevărat importante. Uneori un cuvânt sau un mesaj ne poate face să conștientizăm că direcția spre care mergem nu este cea pe care ne-o dorim, ci este o direcție stabilită de alte persoane pentru noi.

Eu am găsit în rândurile cărților citite numeroase mesaje care să mă ajute să îmi găsesc direcția și care m-au încurajat să merg înspre direcția dorită. Sper ca mesajele și citatele care urmează să fie inspirație și motivație pentru tine, drag prieten, care ai ajuns să deschizi această postare.

Răspunderea, în adevăratul sens al cuvântului, este ceva ce poate fi asumat numai de persoana respectivă.

Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

Cum numai după îndelungate căutări se obţin diamantele şi aurul, aşa şi omul poate descoperi adevărul în legătură cu fiinţa sa, dacă se uita adânc în sufletul său.

James Allen

Dacă vrei să evoluezi, atunci trebuie să acționezi în acest sens.

Curt Kampameler

Dacă îi ajuți mai întâi pe alții să obțină ceea ce vor, atunci și ei te vor ajuta pe tine să obții ceea ce vrei.

Zig Ziglar

Este o lege a naturii care spune că nu poți culege recolta dacă nu ai semănat înainte. De aceea este atât de important să oferi primul, înainte să aștepți să primești.

John Maxwell

Nu te poți simți confortabil în propria piele dacă nu te accepți ca persoană.

Mark Twain

Odată ce ai simțit în străfundurile tale ce este cu adevărat important, devine foarte ușor să spui „Nu” lucrurilor neimportante.

Stephen R. Covey

Nu am nici o îndoială că există mai multe moduri de a fi un învingător, dar există un singur mod de a fi învins, și acela presupune să ai un eșec și să nu vezi dincolo de acel eșec.

Kyle Rote Jr.

Vreau să te întrebi de ce trăiești și să ai un răspuns, vreau să știi că viața fiecăruia are un scop. Și, după ce decizi care este acest scop, te rog, fii în stare să îți dai viața pentru el. Fii în stare să îți îndrepți calea spre acest scop și nu permite să te distragă nimic. Nu te lăsa distras de ce spun alții că ar fi bine, de ce alții spun că este mai bine. Nu te lăsa convins că există scopuri mai elevate, mai nobile, mai bune decât altele. Fii fidel față de tine însuți, nu doar pentru că asta face parte din calea spre fericire, ci și pentru că este singurul mod de a trăi o viață care, așa cum spune mereu, merită osteneala.

Jorge Bucay

Dacă vrei ca visele tale să devină realitate, trebuie să te trezești.

Ambrose Bierce

Copiii cunosc în mod natural dimensiunile văzute și nevăzute ale universului și sunt receptivi la frumusețea, complexitatea și promisiunile sale. Toți copiii sunt așa la început, cunoscători ai profunzimilor. Copilul își împărtășește visurile, vorbește cu păsările, pe care le descrie ca pe niște prieteni, simte spiritul liniștitor al celor iubiți care au răposat și simte intuitiv schimbările emoționale survenite într-un context sau la o persoană.

Lisa Miller

Lasă fluxul darurilor Universului să circule prin viața ta. Zâmbește și spune „Mulțumesc”. Procedând în acest fel, tu vei lăsa Universul să știe că ești pregătit să te bucuri de tot ce este mai bun pentru tine.

Louise Hay

Sărăcia și abundența nu au nimic în comun cu situația financiară; ele sunt o stare de spirit, o atitudine, un mod de viață, un sistem de convingeri.

Meredith Atwood

De aici începe recuperarea. Recuperarea după trecut, durere, dependență sau comportamente nocive începe cu realitatea prezentului, unde te afli acum și unde erai. Începe prin a-ți pune întrebările corecte și a le răspunde cu sinceritate. Sănătatea Psihică e un angajament față de realitate.

M. Scott Peck

Secretul e să-ți fie foarte clar că viața este de partea ta. Asta nu înseamnă că lucrurile merg mereu așa cum ai vrea tu. Înseamnă că, uneori, ceea ce vrei nu reprezintă ceea ce e mai bine pentru tine.

Neale Donald Walsch

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: