Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (18)


Este minunat să conștientizezi faptul că în fiecare zi primești indicii și mesaje care să îți ofere răspunsuri, direcții sau încurajări în perioade tulburi, în momente dificile sau în situații care înseamnă schimbări semnificative în viața fiecăruia dintre noi. Iată câteva gânduri și mesaje care îmi doresc să fie exact cuvintele de care ai nevoie astăzi, când ai ajuns să citești aceste rânduri.

În momentul în care decizi că te-ai săturat de toate, că ai avut parte de prea mult stres şi anxietate, de prea multă mânie şi ranchiună, de prea multe lupte, lispuri, durere, sărăcie şi tristeţe, de prea multe lacrimi, gânduri, comportamente şi relaţii nocive, de prea multe lucruri negative şi toxice, acela va fi momentul în care vei fi, în sfârşit, pregătit să iei viaţa în mâini şi să faci paşii necesari spre o viaţă mai bună şi mai fericită.

Luminiţa D. Saviuc

Când se închide o uşă spre fericire, se deschide alta; dar, adesea, ne uităm atât de mult la uşa închisă, încât nu o vedem pe cea care s-a deschis în faţa noastră.

Helen Keller

Ceea ce strică cel mai mult viaţa este imaginea din capul tău despre cum ar trebui ea să fie.

Autor anonim

Aproape totul – toate aşteptările exterioare, toată mândria, toată teama de ridicol sau de eşec – toate acestea dispar în faţa morţii, rămânând doar ceea ce este cu adevărat important. Gândul că vei muri este cel mai bun mod pe care îl cunosc prin care să eviţi capcana de a crede că ai ceva de pierdut. Nu există nici un motiv să nu-ţi urmezi inima.

Steve Jobs

O convingere este doar un gând pe care îl nutreşti tot timpul. Aşadar, pe măsură ce insişti cu acel gând, atragi vibraţii legate de acesta. Prin urmare, îţi confirmi la nesfârşit propriile convingeri. Aşadar, totul este un fel de confirmare a unei convingeri.

Esther Hicks

Oamenii petrec prea mult timp căutând alţii pe care să dea vina, consumă prea multă energie căutând scuze pentru ceea ce nu sunt în stare să fie şi prea puţină energie riscând, lăsând în urmă trecutul şi văzându-şi de viaţa lor.

J. Michael Straczynski

Ia-ţi viaţa în propriile mâini şi ce se va întâmpla? Un lucru îngrozitor: nu mai ai pe cine să dai vina.

Erica Jong

Când te plângi, nu strici doar ziua celor din jur, ci şi pe a ta. Cu cât ne plângem mai mult, cu atât devenim mai nefericiţi.

Dennis Prager

Eu fac cum cred eu, iar tu faci cum crezi tu. Nu am venit pe această lume ca să trăiesc conform aşteptărilor tale, iar tu nu ai venit pe această lume ca să trăieşti conform aşteptărilor mele. Tu eşti tu şi eu sunt eu şi dacă se întâmplă să ne găsim unul pe celălalt e minunat. Dacă nu, nu avem ce face.

Fritz Perls

Să îndrăzneşti să stabileşti limite înseamnă să ai curajul să te iubeşti pe tine însuţi, chiar dacă rişti să-i dezamăgeşti pe ceilalţi.

Brene Brown

Când gândeşti, călătoreşti, iar când iubeşti, atragi. Astăzi de afli acolo unde te-au purtat gândurile tale; mâine vei fi acolo unde te vor duce gândurile tale.

James Allen

Motivul pentru care mulţi oameni din societatea noastră sunt nefericiţi, bolnavi şi foarte stresaţi este un ataşament nesănătos faţă de lucruri asupra cărora nu au nici un control.

Steve Maraboli

Nici un copac nu are crengi atât de nesăbuite încât să se lupte între ele.

Proverb amerindian

Să ai încredere în propriul instinct înseamnă să alegi să-ţi asculţi intuiţia, să-ţi asumi riscuri și să renunţi să mai faci întotdeauna lucrurile „așa cum trebuie”. Atunci când avem încredere în instinct, ne dăm voie să ne lăsăm conduși de înţelepciunea interioară.

Mike Robbins

Atunci când te lupţi cu realitatea, pierzi, dar numai în 100% din cazuri.

Byron Katie

Transmite mai departe aceste mesaje alegând să distribui și prietenilor tăi cuvintele unor autori care au inspirat și au transmis motivație milioanelor de oameni din lumea întreagă.

Un comentariu la “Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (18)

  1. Pingback: Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (25) | Laurentiu Artugyan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: