Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (45)


De multe ori un singur cuvânt sau o singură frază pot oferi exact răspunsul la întrebările profunde pe care le avem. Alteori ne pot indica direcția în care să mergem în viață. Tocmai din acest motiv sunt de părere că atunci când alegem să acordăm atenție unor citate și mesaje motivaționale care au ajuns la noi într-un anumit mod, avem șansa de a ne îndrepta înspre cea mai bună versiune a fiecăruia dintre noi.

Ca să evoluezi, trebuie să fii dispus să-ți faci prezentul și viitorul diferit de trecut. Istoria ta nu este destinul tău.

Alan Cohen

Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă s-o trăieşti ca pe ceva magic.

Albert Einstein

Fericirea se întâmplă atunci când ceea ce crezi, ceea ce spui şi ceea ce faci sunt în armonie.

Mahatma Gandhi

Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte.

Arthur Schopenhauer

Adevărata fericire costă puţin; când costă mult nu e adevărată.

Francois-Rene de Chateaubriand

Dacă găseşti un drum fără obstacole, probabil că drumul acela nu duce nicaieri.

J.F. Kennedy

Sursa nemulțumirii noastre sunt problemele mici. Oamenii nu se-mpiedica de munți, ci de pietre.

Proverb chinezesc

Liber cu adevărat vei fi nu atunci când zilele-ți vor fi lipsite de griji și nopțile fără dorință și suspine, ci abia atunci când, înconjurat de toate acestea, tu te vei ridica deasupra lor, descătușat.

Kahlil Gibran

O viață nouă începe pentru fiecare în fiece secundă. Să-i ieșim voioși în întâmpinare. Ea vine oricum, de vrem ori de nu vrem și-atunci mai bine să privim înainte decât să ne-mpiedicăm întorcându-ne mereu înspre trecut.

Jerome K. Jerome

Am multe lucruri să-mi dovedesc. Unul dintre ele ar fi că pot să trăiesc fără să-mi fie frică.

Oprah Winfrey

Viața e o aventură. Plină-ochi de oportunități. Dar ține numai de tine să accepți în totalitate oportunitățile, cu toată splendida, tulburătoarea și energizanta lor incertitudine.

Gary John Bishop

Este crucial să nu ne lăsăm copleșiți de teamă în perioada de tranziție, adică în acel interval de timp în care am părăsit contextul familiar, dar încă nu am ajuns la destinație.

Joseph O’Connor, Andrea Lages

Creativitatea apare atunci când ești relaxat, fericit și trăiești clipa. Și atunci când apare, poate să-ți aducă idei care-ți vor clătina lumea din temelii. Nu ai nevoie de mai mult de o idee bună ca să ajungi la rezultate pe care nici măcar nu ți le imaginai înainte. Dacă te relaxezi, îți iei vacanțe și îți faci timp ca să te simți bine, vei avea parte de mai mult succes.

Robin Sharma

Să fii explorator nu înseamnă neapărat să parcurgi jungle virgine. Înseamnă să nu renunți niciodată la căutare, să încerci mereu să înțelegi viața din alte puncte de vedere, să te uiți mereu în interior și să te descoperi, să nu uiți să te bucuri de viață așa cum vine ea, cu lucruri mai simple sau mai complicate. Viața nu se desfășoară doar la tropice, pe plaje exotice. Viața nu se întâmplă doar o lună pe an, în vacanțe. Viața e aici și acum, în jurul tău și în tine, indiferent că trăiești în Uganda, Hawaii sau Cucuieții din deal. Să lași viața să treacă pe lângă tine cu scuza că nu ai destui bani să pleci nu știu unde e cea mai mare lașitate posibilă.

Simina Cernat

Siguranța ta în viață depinde în întregime de recunoașterea naturii tale divine. Banii, casa, polițele de asigurare și poziția sunt ca niște năluci în noapte. Nu există bănci în viața de după, nici sicriu cu buzunare. Toate lucrurile din lume se schimbă: se nasc, înfloresc, rodesc și mor.

Uell S. Andersen

De multe ori un singur cuvânt sau o singură frază pot oferi exact răspunsul la întrebările profunde pe care le avem. Alteori ne pot indica direcția în care să mergem în viață. Tocmai din acest motiv sunt de părere că atunci când alegem să acordăm atenție unor citate și mesaje motivaționale care au ajuns la noi într-un anumit mod, avem șansa de a ne îndrepta înspre cea mai bună versiune a noastră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: