Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (48)


De foarte multe ori ne-am simți foarte confortabil și plini de încredere dacă am primi indicii cu privire la alegerile pe care trebuie să le facem. Ei bine, de multe ori citatele și proverbele care ne apar înaintea ochilor sunt exact mesajele de care avem nevoie într-un anumit moment. Dacă ai ajuns la această postare, cel mai probabil unul dintre citatele de mai jos îți este destinat. Ai încredere că întotdeauna primim mesajele de care avem nevoie pentru a știi exact încotro să ne îndreptăm. Tot ceea ce avem nevoie este să manifestăm atenție la mesajele respective și conștientizarea mesajelor care ni se adresează.

O să fie ce trebuie să fie, n-ai nevoie să știi acum. O să fie ce-i mai bine. Și ce-i mai bine nu-i mereu comod.

Andrei Lasc

Să îţi urmezi viaţa după părerile altora nu este decât o sclavie.

Lawana Blackwell

Să-ți pese mai mult de conștiința ta, decât de părerea altora.

Publilius Syrus

Toți greșim în viață, dar cu toții ne putem ridica deasupra greșelilor.

Archibald Joseph Cronin

Tranziția a precum acea fracțiune de secundă în care faceți un pas înainte – nu vă mai aflați în punctul de plecare, dar nici în cel spre care ați pornit. Trebuie să faceți un salt la adăpostul credinței că veți reuși, chiar dacă nu aveți nicio certitudine a succesului.

Joseph O’Connor, Andrea Lages

Viaţa poate fi înţeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte.

Kirkegaard

Niciodată nu urcăm atât de sus ca atunci când nu ştim unde mergem.

Napoleon Bonaparte

De ce să eziți? Riscă! Riscă totul! Nu te mai lua după alții, după vorbele lor. Fă lucrul cel mai greu de pe acest pământ. Îndrăznește să fii tu însuți. Înfruntă adevărul.

Katherine Mansfield

Întotdeauna am căutat în jurul meu tărie și încredere și mereu le găseam în mine. Acolo unde erau dintotdeauna.

Anna Freud

Pasivitatea naște îndoială și frică. Acțiunea naște încredere și curaj. Dacă vrei să cucerești frica, nu sta acasă gândidu-te la ea. Ieși afară și fă-ți de treabă.

Dale Carnegie

Autodependența înseamnă a înceta să mă agăț de ceilalți. E posibil să am nevoie de ajutorul tău la un moment dat, dar atât timp cât am cheia, indiferent dacă ușa e închisă sau deschisă, nu sunt niciodată încuiat.

Jorge Bucay

Universul stabilește un schimb exact, legea este aceea a reciprocității. Indiferent de incertitudinea aparentă a sarcinilor tale, poți fi sigur că ele fac parte dintr-un scop care va fi dezvăluit într-o zi, un scop măreț din care devii parte atunci când îți păstrezi credința și perseverezi.

Uell S. Andersen

Cei mai buni dintre noi nu sunt mai înzestrați decât ceilalți. Ei doar fac pași mici în fiecare zi, parcurgând drumul spre cea mai împlinită versiune a vieții lor. Și zilele se transformă în săptămâni, săptămânile în luni și fără să-și dea seama, ajung într-un loc numit Extraordinar.

Robin Sharma

Pentru a înflori cu adevărat în drumul tău spiritual, trebuie să întrupezi modestia. A ști că ești una cu Universul înseamnă a accepta că nu ești nu nimic mai special decât alții sau separat de ei. Aceasta poate fi una dintre cele mai provocatoare sarcini spirituale, căci am ajuns să credem în poveștile despre cine presupunem că suntem.

Gabrielle Bernstein

Dacă vrei să fii fericit, dacă vrei să ai parte de numeroasele minuni ale vieţii şi dacă vrei să simţi cum este să trăieşti din plin, trebuie să renunţi la frică. Trebuie să dărâmi zidurile pe care le-ai ridicat între tine şi lumea din jur şi trebuie să-ţi îngădui să fii vulnerabil. Trebuie să-ţi îngădui să fii văzut pe deplin. Nu poţi sluji la doi stăpâni. Trebuie să alegi unul – frica sau iubirea – şi, în funcţie de cel pe care l-ai ales, viaţa ta va fi fericită sau nefericită.

Luminiţa D. Saviuc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: