Ganduri pentru o calatorie dincolo de limite (36)


De cele mai multe ori considerăm că vina pentru piedicile, obstacolele și limitele pe care trebuie să le înfruntăm este în exteriorul nostru. Considerăm că această „responsabilitate” revine persoanelor cu care interacționăm sau pe care le avem în viața noastră. De fapt limitele interioare și limitele pe care noi înșine le stabilim sunt cele mai greu de depășit. Te invit să descoperi câteva gânduri și citate care pot să te ajute să îți depășești limitele interioare, dar și limitele pe care le accepți din exterior.

Ai încredere în tine. Creează tipul de viață care să îți permită să fii fericit pe parcursul întregii tale existențe. Folosește-te la maxim transformând micile scântei ale posibilității, în flăcări ale realizării.

Foster C. McClellan

Noi toţi trebuie să renunţăm la această dependenţă de a vrea să ştim dinainte cum vor evolua vieţile noastre. Realitatea e că devenim puternici în momentul în care renunţăm la controlul de care ne agăţăm cu atâta disperare şi teamă şi începem să ne deschidem spre infinitatea de posibilităţi pe care acest univers minunat ne-o oferă.

Robin Sharma

Există un fitil în tine care aşteaptă să devină lumina sufletului tău. Când această lumină interioară arde cu putere, vei experimenta o trezire magnifică în viaţa ta.

Bradford Keeney

Cu fiecare an care trece, sunt din ce în ce mai convins că ne risipim viaţa din cauza dragostei pe care nu o dăruim, a puterilor pe care nu ni le folosim, a prudenţei egoiste care ne forţează să nu riscăm nimic şi care, ferindu-ne de durere, ne forţează în acelaşi timp să ratăm momentul de fericire.

Mary Cholmondeley

Poate credeţi că e prea riscant să renunţaţi la un salariu, la o pensie, la siguranţa unei slujbe sau la mediul familiar din cauza unei luminiţe pâlpâitoare din minte care vă incită să vedeţi de ce e aprinsă. Eu spun că nu există niciun risc dacă daţi atenţie luminiţe, care este cunoaşterea dumneavoastră lăuntrică.

Wayne Dyer

Când te vei hotărî să faci un lucru, lucrul îl vei izbuti şi lumina va străluci pe toate drumurile tale.

Iov

Există atât de mulţi oameni care pot să-şi dea seama de costuri, dar atât de puţini care ştiu să măsoare valorile.

Autor necunoscut

Un om călătoreşte în jurul lumii căutând ceea ce are nevoie şi, întors acasă, îl găseşte.

George Moore

Prieten este acela care vede prin tine şi se bucură în continuare de ceea ce vede.

Wilma Askinas

Nu-mi pasă prea mult de ceea ce sunt pentru alţii, dar îmi pasă de ceea ce sunt pentru mine însumi. Vreau să fiu bogat prin mine însumi, nu împrumutând.

Michel de Montaigne

Omul este singura creatură ce refuză să fie ceea ce este.

Albert Camus

Dacă ai într-adevăr încredere în tine însuţi, vei şti cum să trăieşti.

Johann Wolfgang von Goethe

Fiinţele umane sunt singurele creaturi de pe planetă care cunosc timpul şi cred că trebuie să-şi câştige traiul.

Buckminster Fuller

Una dintre lecţiile cele mai importante a fost să înţeleg pe deplin că o zonă întunecată apărută în căutarea succesului nu este altceva decât universul care îţi indică o nouă direcţie. Orice poate fi un miracol, a binecuvântare, o ocazie, dacă decizi să vezi lucrurile astfel.

Oprah Winfrey

A încerca să-l modelăm pe celălalt conform propriilor noastre idei este o formă de violenţă foarte subtilă: aceasta înseamnă implicit că nu ne acceptăm semenii aşa cum i-a creat Dumnezeu şi că am şti mai multe decât El.

Osho

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: