Filme si documentare de vazut atunci cand #stamacasa

Filme si documenatare cand stam acasa

Există situații în care alegem să #stămacasă și există situații în care cam trebuie să #stămacasă. Indiferent de situație timpul petrecut acasă este bine să fie unul care să contribuie la starea noastră de bine și la evoluția noastră personală. Când spun evoluție personală mă refer toate aspectele vieții la care te-ai putea gândi: viață personală, viață de familie, viață profesională, relațiile cu cei dragi și relațiile cu cei din jurul tău, latura financiară a vieții, latura spirituală a vieții sau orice alt aspect pe care îl ai în vedere.

 

Filme si documenatare cand stam acasa

Chiar dacă multă lume consideră că urmărind știrile de la televizor se informează, sunt de părere că poți alege alte opțiuni mai documentate și mai relevante pentru a te informa. Informația trebuie să fie sub forma unor cunoștințe care odată acumulate le poți folosi trecându-le prin filtrul minții tale în diferite situații actuale sau viitoare din viață. În ceea ce urmează te invit să descoperi câteva filme și documentare pe care le poți viziona singur(ă) sau alături de cei dragi atunci când #staiacasă.

 

 1. Schimbarea cu Dr. Wayne Dyer
 2. Poți să-ți vindeci viata cu Louise Hay
 3. Conversații cu Dumnezeu
 4. Heal – Cel mai puternic vindecător este în tine
 5. Minimalismul
 6. Instinctul
 7. The Secret
 8. An Inconvenient Truth
 9. The Search for Freedom
 10. Free Solo
 11. The Ultimate Gift
 12. Home
 13. Yes Man
 14. The Way
 15. Captain fantastic

Oricare dintre aceste filme sau documentare pot contribui la creșterea ta personală, la îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur și cu mediul înconjurător – într-un cuvânt la dezvoltare personală. Dacă nu ai văzut unele dintre aceste documentare sau filme, trebuie să știi că oricare dintre acestea pot reprezenta o variantă plăcută, dar mai ales utilă, de a petrece timp atunci când #staiacasă.

 

În ultimii ani am fost foarte plăcut surprins de filmele din categoria animații. Acestea sunt educative și transmit mesaje importante atât pentru copii, cât și pentru adulți. Prin urmare mai jos găsești câteva sugestii sau recomandări cu filme din categoria animații pe care le poți viziona sau revedea alături de cei mici.

 1. Zootopia sau Zootropolis
 2. Albinuța Maya (1 și 2)
 3. The Secret Life of Pets (1 și 2)
 4. Up (Deasupra tuturor)
 5. The Smurfs (1 și 2)

Alege să petreci timpul atunci când stai mai mult timp în casă făcând diverse activități care să contribuie la creșterea personală. Investiția pe care o facem în propria persoană este cu siguranță cea mai importantă investiție, atât din punct de vedere al timpului pe care îl alocăm pentru creșterea personală, cât și din punct de vedere al timpului pe care ni-l dedicăm nouă și evoluției noastre. Continuă să evoluezi și atunci când #staiacasă vizionând oricare dintre aceste filme sau documentare menționate mai sus.

Dacă ai alte sugestii și recomandări, sunt oricând binevenite. Lista de filme sau documentare poate fi completată oricând cu alte titluri pentru atunci când #stămacasă.

Sursa foto: Pixabay.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: